fbpx

Rosie Huntington-Whiteley razkriva svojo osupljivo lepotno rutino!

Lepota, Novice

Čeprav njen ‘beauty’ videz na prvi pogled daje vtis naravnega ličenja, boste potem, ko si boste ogledale video, ugotovile, da britanska manekenka uporablja ‘na tone’ ličil.

Čeprav slavne ženske pogosto prisegajo na naravno lepoto in vsaj v intervjujih hitijo zagotavljati, da skorajda ne uporabljajo ličil, enako pa svetujejo tudi svojim oboževalkam, to za britansko manekenko in lepotico Rosie Huntington-Whiteley zanesljivo ne velja.

Seksi blondinka čutnih ustnic je bila gostja ameriške revije Vogue, za katero je posnela video, v katerem je javnosti pokazala, kako je videti njena rutina ličenja oziroma nanašanja make upa. Čeprav je Rosie Huntington-Whiteley vselej videti brezhibno, smo bili nad videom osupli in smo sedaj v precejšnji meri prepričani, da je za njen prekrasen videz nemara v resnici ‘kriv’ prav make up. No, gore ličil, če smo pošteni in natančni.

Rosie Huntington-Whiteley

Uspešna supermanekenka v svojem lepotnem kovčku s seboj prenaša ‘vse živo’, kar bojda potrebuje že za preprosto dnevno rutino. Komajda si lahko predstavljamo, kakšen kup pripomočkov za ličenje in koliko make upa Rosie potemtakem potrebuje za večerne in gala priložnosti?

V lepotnem kovčku na omenjenem snemanju (res skoraj kovček, saj temu težko rečemo make up torbica…) manekenka ni imela pri sebi samo črtala za veke (eyelinerja), ki pa ga najbrž uporablja – zvečer.

“Moja make up rutina se ni spremenila potem, ko sem postala mama,”

je v pogovoru poudarila Rosie, ki ima s filmskim igralcem Jasonom Stathamom 18-mesečnega sina Jacka.

Čeprav manekenkin beauty videz na prvi pogled daje vtis naravnega ličenja, boste potem, ko si boste pogledale video, ugotovile, da v resnici britanska lepotica uporablja ‘na tone’ ličil.

“Vedno mislim, da potrebujem samo pet minut za šminkanje, a ličenje se mi vsakič znova zavleče, tako da skoraj vedno zamujam na sestanke,”

se je pošalila Rosie.

Manekenka si najprej spne lase in jih umakne z obraza, nato začne dnevno rutino s t.i. ‘eliksirjem lepote’, ki ga poprši po obrazu in počaka, da se posuši na koži. Sledi nanos dnevne kreme, nato lahkotne BB kreme, to Rosie naredi s prsti, da je videz bolj naraven. Na ustnice nanese hranljivi balzam, okoli oči in nosu še korektor, potem se posveti senčenju in urejanju obrvi. A to sploh še ni vse, kot boste ugotovile tudi same, ko si ogledate zgornji videoposnetek!

D. S.

Foto: Vogue, Stylecaster, Popsugar, Bustle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam