fbpx

Ruski ubijalec maščob!

Fit, Lepota, Lifestyle, Prva stran

Zakaj so ruske ženske tako vitke?

Tudi vi ob koncu zime norite medtem, ko iščete recept, ki bi v najkrajšem možnem času pomagal vaše telo pripraviti na prihajajoče poletje in kopalke? Se sprašujete, zakaj so Rusinje tako postavne? Razkrivamo vam sestavino in recept, ki bo vaše telo pripeljal do popolnosti.

Strokovnjaki so povedali, da je s tem čudežnim pripravkom v enem dnevu mogoče izgubiti tudi 1 cm obsega pasu! Najbolje pri vsemu temu pa je, da zanj ne rabite odšteti celo premoženje, ampak si ga lahko sami pripravite doma!

 

Glavna sestavina tega recepta je HREN. Zagotovo ste že neštetokrat slišali in zasledili, da ima hren ogromno pozitivnih učinkov, mi vam bomo predstavili nekaj ključnih:

  • odpravlja maščobne obloge
  • ima protivnetni in pomirjujoč učinek
  • čisti organizem in pospešuje metabolizem

Sestavine:

  • 125 g hrena
  • 3 žlice medu
  • 3 limone

Hren dobro zmiksamo in mu dodamo očiščene limone (olupljene, brez pešk). Te dve sestavini mešamo tako dolgo, da dobimo gladko zmes. Zmesi dodajte še 3 žličke medu in vse skupaj premešajte. Shranite v kozarec za vlaganje in ga hranite v hladilniku.

Uporaba:

Čudežni pripravek zaužijte 2 x na dan, najbolje kar med obroki (zajtrk in večerja) in ga jemljite 3 tedne. Rezultati bodo zagotovo vidni!

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam