fbpx

S kakšne vrste moškimi gredo ženske najpogosteje v posteljo?

Odnosi

Kolega, sodelavec, fant od najboljše prijateljice, šef ali bivši, ki bi moral že v pozabo? Odkrivamo, s kom ženske v resnici najraje skočijo med rjuhe!

Pojdimo kar k neposrednim ugotovitvam ankete, ki so jo izvedli seksologi oziroma strokovnjaki za spolnost v različnih objavah. Šest odstotkov žensk in pet odstotkov moških je že spalo z nadrejenim oziroma šefom (ali s šefico). Toda, kar se tiče množičnosti, je raziskava pokazala na še bolj alarmantna dejstva!

Očitno so tako ženske, kot moški zelo šibkega značaja in hitropoteznega slačenja, ko gre za bivše ljubimce ali ljubimke, nekdanje fante, bivša dekleta, ex-može in žene. Zakaj, ne vemo. Morda zato, ker so že preizkušeni oziroma preizkušene?

Ali morda zato, ker je dva bivša nekaj pač povezovalo v preteklosti, ker je medosebna kemija še vedno prisotna, čeprav pamet ve boljše od spolnih organov, ki silijo skupaj? Celo 44 odstotkov žensk in dobrih 39 odstotkov moških je vsaj enkrat po koncu razmerja še seksalo z bivšim ali z bivšo!

Kar četrtina vprašanih pa je začutila kolegialno privlačnost, ki je šla dlje od srednje dobrega znanstva. Kolegi, kolegice, pa čeprav samo po imenu, nekdanji sošolci in sošolke (priljubljena stvar med mlajšo generacijo)… in nekaj alkohola preveč, pa zavore popustijo!

Še bolj šokantno je dejstvo, da je seks z neznaci zelo priljubljen, čeprav vam vsak/a nedolžno hiti lagat, da on/a že ne bi ‘nikoli’ imel/a seksa za eno noč. Debela laž. Vsaj tretjina moških in tudi žensk, da ne bo pomote, je povsem nesramežljivo odvrgla spodnje perilo in se prepustila surovim strastem z neznano osebo!

Na četrtem mestu je seks s sodelavci. O, ja! Očitno so v času uradnih ur oziroma delovnika tako dobro ‘sodelovali’ in vmes še flirtali, da so se zapletli tudi s telesnimi organi. Včasih ta ‘odnos’ preseže hierarhične meje, kar pa smo opisali že v uvodu.

In večni kliše o ‘poštarju ter ‘potrebni’ gospodinji’? Odlični medsosedski odnosi so po koncu te raziskave dobili čisto nov pomen: kar 10 odstotkov moških je bilo zares intimnih s svojo sosedo! A ne mislite, da tista o poštarju ne drži povsem… Kajti 5 odstotkov žensk je priznalo, da je že seksalo z nekom iz ‘storitvenega’ sektorja, recimo s poštarjem, serviserjem in podobno.

D. S.

Foto: Refinery29, Pinterest, Shape, Essence


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam