S kakšnimi ženskami varajo moški svoje partnerke?

10. junij 2024

S kakšnimi ženskami varajo moški svoje partnerke?

10. junij 2024
Foto: Instagram @explorerssaurus_

Kaj menite, z manj privlačnimi ali bolj privlačnimi? Je videz sploh ključnega pomena ali morda iščejo nekaj drugega?

Presenetljivo, ampak ko moški varajo, jim lepota ni pomembna. Večina moških, ki so sodelovali v neki anketi, je priznala, da so svojo partnerko varali z osebo, ki manj privlačna.

Najnovejše raziskave so pokazale, da lepota ne igra pomembne vloge, če pride do varanja. Moškim je veliko bolj všeč strast, nežnost in pozornost, ki je morda pri svoji partnerki ne dobijo.

Foto: Instagram @anyuta_rai

Večina, ki je sodelovala v raziskavi, se je zavedala, da je njihova partnerka lepša kot ljubica, 30 odstotkov jih je priznalo, da so varali z mlajšo osebo. Le četrtina je menila, da je bila ljubica lepša kot njihova partnerka.

Mnenja žensk se niso kaj dosti razlikovala, dodale so le, da je bil ljubimec v boljši telesni pripravljenosti in jo je bolj cenil kot partner.

Foto: Instagram @anyuta_rai

Pogosto slišimo, da moški ljubijo svoje žene, vendar ne vedo, kako bi rešili težave, zato si poiščejo ljubico, da bi nadomestili tisto, kar zamujajo v zakonu, vendar čez čas spoznajo, da tudi odnos z ljubico ni popoln, kot so mislili.

Glede na ugotovitve lahko rečemo (spet), da je v odnosu pomembno zaupanje in pogovor. Pogovarjajte se, zaupajte si najgloblje želje.

Foto: Instagram @gabriellecaunesil

Vsi vemo, da je novo veliko bolj razburljivo in zanimivo, toda tudi novo postane enkrat staro, zato raje obdržite staro in gradite trdne temelje.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic