fbpx

S kakšnimi ženskami varajo moški svoje partnerke?

Odnosi, Prva stran

Z manj privlačnimi ali bolj privlačnimi? Je videz ključnega pomena ali morda iščejo nekaj, kar jim manjka?

Ko moški varajo, jim lepota ni pomembna.

Večina moških, ki so sodelovali v neki anketi, je priznala, da so svojo partnerko varali z osebo, ki manj privlačna.

Najnovejše raziskave so pokazale, da lepota ne igra pomembne vloge, če pride do varanja. Moškim je veliko bolj všeč strast, nežnost in pozornost, ki je morda »doma« ne dobijo.

Večina, ki je sodelovala v raziskavi, se je zavedala, da je njihova partnerka lepša kot ljubica, 30 % pa jih je priznalo, da so varali z mlajšo osebo. Le četrtina pa jih je menila, da je bila ljubica lepša kot partnerka.

Mnenja žensk se niso kaj dosti razlikovala, dodale so le, da je bil ljubimec v boljši telesni pripravljenosti in jo je bolj cenil kot partner.

Pogosto slišimo, da moški ljubijo svoje žene, vendar ne vedo, kako bi rešili težave, zato si poiščejo ljubico, da bi nadomestili tisto, kar zamujajo v zakonu, vendar čez čas spoznajo, da tudi odnos z ljubico ni popoln, kot so mislili.

Glede na ugotovitve lahko rečemo (spet), da je v odnosu pomembno zaupanje in pogovor. Pogovarjajte se, zaupajte si najgloblje želje.

Vsi vemo, da je novo veliko bolj razburljivo in zanimivo, toda tudi novo postane enkrat staro, zato raje obdržite staro in gradite trdne temelje.

Foto: Lovepanky, Giphy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam