fbpx

S pomočjo teh modnih trikov boste videti mlajše!

Moda, Novice

Čeprav je najbolj pomembno, kako se počutite od znotraj in kakšno energijo izžarevate, morate kljub temu paziti na stvari, ki vas vizualno delajo starejše.

Tokrat ne govorimo o gubicah ali sivih laseh. Obleka ne naredi človeka popolnega, vsekakor pa lahko pomaga, da smo videti bolje. S pomočjo spodnjih trikov prevarajte leta ter se počutite boljše in lepše kot kdaj koli prej.

Previdno z izbiro kroja in velikosti

Vrečasta in prevelika oblačila vam lahko dodajo višek kilogramov, čeprav jih nimate. Izberite oblačila, ki se ujemajo z vašo obliko telesa in ne oblačite si premajhnih številk, saj se boste počutili neugodno in neudobno. Kadar pa si nadvse želite kos oblačila, ki se vam ne prilega, ga odnesite šivilji, da ga bo prikrojila po vaših merah.

Giovanna Battaglia Engelbert, 38 let

Ne bežite od svetlih barv

Kadar ženske pridejo v »tista leta« zelo rada posežejo po nevtralnih barvah, vendar pa je veliko boljša izbira svetlih in toplih barv, ki obrazu dajejo svetlobo in mehkobo.

Lisa Eldridge, 43 let

Drznite si pokazati noge

Ni treba vedno nositi dolgih hlač ali kril. Seveda nimamo v mislih kratkih kril, kot ste jih nosili v študentskih letih, temveč oblecite krilo ali obleko tik nad koleni in nihče vam ne bo mogle očitati, da ste neprimerno oblečeni. Kombinirajte jih z udobnimi petkami, da boste vizualno podaljšali noge.

Laura Wasser, 50 let

 

Sprejmite težnost

Nikoli ne kupujte modrčkov »na slepo«, saj lahko vaš videz in postavo polepšajo kar za 50 %. Prsim vedno nudite dobro oporo, enako naredite s spodnjimi hlačkami in pazite, da vaša zadnjica ne bo videti širša, kot je v resnici.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam