fbpx

S tem režimom Jennifer Lopez ohranja mladosten videz

Fit, Lepota, Lifestyle, Nega telesa, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

J.Lo ima kar dva trenerja in se prehranjuje organsko, vseeno pa se kdaj ne more upreti skušnjavi.

Slavna pevka je sedaj razkrila, kako se prehranjuje in tudi, čemu se izogiba, kar je menda zaslužno za to, da je še pri 47. letih videti odlično in da se počuti fit. To po določeni starosti ni več samoumevno, še manj pa preprosta naloga, zato si velja prebrati, kakšen je pevkin režim.

Morda boste lahko kakšnega od nasvetov prikrojili tudi zase. Vseeno pa ima pevka portoriških korenin, ki je bila rojena v newyorški četrti Bronx, tudi kakšno slabost. Priznala je, da se težko upre sladkarijam, najraje ima sladoled s koščki čokolade in piškotov. Toda večino časa je njeno življenje disciplinirano in uravnoteženo, ter je videti tako, kot smo opisali v nadaljevanju.

Prehrana

Skoraj vse, kar se dotakne krožnika matere dveh otrok, je organskega izvora. Za kosilo ponavadi je lososa in zelenjavo, še posebej rada ima brokoli, papriko in bučke, vse našteto pa je seveda že samo po sebi zdravo, kaj šele, če je iz organske pridelave. Zvečer v telo vnese beljakovine oziroma proteine in sicer najpogosteje piščanca, včasih pa tudi svinjino, ki jo naredi po domačem portoriškem receptu.

Celo njeni prigrizki so zdravi: med številnimi obveznostmi J. Lo s seboj nosi majhne porcije sadja ali zelenjave, ki jih lahko sproti prigrizne, ko je lačna in se tako upre nezdravemu prehranjevanju ter fast-foodu.

Fitnes

Jennifer Lopez ima kar dva osebna trenerja, enega v Los Angelesu in drugega v New Yorku. Trenerja imata različen pristop do dela, pevka pravi, da prav to pripomore k raznolikosti vadbe in temu, da je njeno telo v vrhunski formi.

Z njima počne vse mogoče: dviguje uteži, boksa, dela trebušnjake, sklece, kardio vaje… Kot potrjujejo številni strokovnjaki, so prav vaje za moč bistvene po 40. letu, ko začne mišična moč upadati.

Skušnjave

J.Lo jih menda nima, razne že v uvodu omenjenega sladoleda. Sama sebi je strogo prepovedala alkohol, cigarete in kofein. Vse našteto, mimogrede, pospešuje staranje.

Če pa se vseeno kdaj vda skušnjavi, potem pije brezkofeinsko kavo. Jennifer se poleg tega varuje tudi pred UV žarki, ki povzročajo fotostaranje in poškodbe kože, rigorozno namreč nase nanaša kreme za zaščito pred UV žarki. Če jo boste torej videli porjavelo, vedite, da je uporabila samoporjavitveno kremo.

 

Foto: Billboard, EW.com, Nurse Gail, Instagram, Womanista

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam