fbpx

S temi osebami nikoli ne bi smeli biti v razmerju!

Odnosi

Biti v razmerju z napačno osebo vam lahko naredi več škode kot koristi. V takih odnosih ste pogosto nezadovoljni, ne da bi si to sploh želeli priznati.

Končati v napačni ljubezenski zvezi je presenetljivo lahko in preprosto – očarljive besede, romantični zmenki, razkošna darila in podobno, se lahko zdijo neverjetno privlačne. Seveda, vse je lahko na začetku videti popolno, vendar se slej ko prej začnejo prikazovati prave barve.

Kljub temu, da so signali nedvoumni, mnogi samo zamahujejo z roko, saj upajo, da so to samo kratkotrajne težave.

Ne glede na to, ali gre za ženske ali moške, obstaja šest vrst ljudi, s katerimi je bolje, da ne začenjate ljubezenske zveze, če ne želite končati z zlomljenim srcem.

Nikoli ne začnite zveze z osebo, ki ni prebolela stare ljubezni

Vzpostavljanje stika s tako osebo bi vas lahko uničilo, ker bi vas ves čas primerjal z nekom iz njihove preteklosti. To bo prineslo več škode kot koristi, ker se taki ljudje ne zavedajo, da vi niste in ne morete biti tista oseba.

Nikoli ne začnite zveze z osebo, ki ne želi jasno pokazati svojih čustev in stvari, ki si jih želi

Naj gre za čustva, njihovo preteklost ali kaj drugega, za dobre odnose je potrebna jasnost, da lahko postavite trdne temelje zveze.

Nikoli se ne spuščajte v zvezo z osebo, ki ne drži svojih obljub

Zelo preprosto je ustvariti mrežo sanj in laži, vendar pa pazite, da se vanjo ne ujamete. Če osebe, s katero se družite, ne poskuša izpolniti svojih obljub in se ne trudi zgraditi odnosa, poiščite srečo drugje.

Nikoli ne začnite zveze z osebo, ki je obsedena s seboj

Zlahka je opaziti nekoga, ki je obseden sam s seboj – skrbijo jih le lastne težave in potrebujejo nekoga, ki jih posluša. Težave drugih jih sploh ne zanimajo.

Nikoli ne začnite zveze z osebo, ki nikoli ne prevzame odgovornosti za svoje napake

Prevzemati odgovornost za svoja dejanja je eden izmed temeljnih znakov dostojanstvenega človeka.

Nikoli ne bodite v zvezi z osebo, ki nikoli nima časa za vas

Morate več ur čakati na klic ali sporočilo? Takšni ljudje so sebični in v ljubezenske zveze stopajo samo zato, da izpolnijo svoje potrebe. Noče se čutiti zavrnjenega in neljubljenega, verjemite nam!

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam