fbpx

S to potezo je Victoria Beckham razjezila številne Britance!

Moda

Zaradi pandemije koronavirusa je brez služb ostalo na stotine tisoče ljudi, in številni zaposleni pri Victorii Beckham niso nobena izjema.

Slavna modna oblikovalka je odpustila kar 30 zaposlenih in tako povzročila pravi bes britanske javnosti.

Nekdanje spajsice se je lotil tudi znani televizijski voditelj Piers Morgan, ki jo je javno kritiziral v svoji oddaji Good Morning Britain, ob trditvi, da jo je mož David že več let reševal pred finančno neuspelimi projekti.

Kot poročajo tuji mediji se je 46-letna oblikovalka znašla v težki finančni situaciji, prenehala je izplačevati plače, njen glavni direktor marketinga pa je sredi krizne situacije dal odpoved.

Brez dlake na jeziku je 55-letni Piers Morgan Victoriji sporočil, naj še enkrat dobro razmisli o svoji odločitvi, da bo izkoristila davkoplačevalski denar za reševanje podjetnikov.

»Izgublja denar leto za leto in vsakič jo reši njen bogati mož David.«

Piers se je obregnil tudi ob videoposnetke, kjer Beckhamovi pijejo drago vino ali pa se kakor koli drugače bahajo s svojim denarjem.

»Oprosti, ta finančni načrt vlade ni bil za take primadone, kot si ti. Ne za nečimrne projekte, kot je njen modni posel, ki ne prinaša nobenega denarja.«

View this post on Instagram

SERIOUSLY????! 😡😡😡😡

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan) on

Britansko javnost je »zmotilo« dejstvo, da sta Victoria in David za praznovanje 21. rojstnega dne najstarejšega sina Brooklyna priredila razkošno praznovanje, za katerega sta odštela 100.000 angleških funtov.

Poleg Victorie so odpovedi svojim zaposlenim dali še številni drugi zvezdniki. Slavni britanski kuhar Gordon Ramsey je odpustil kar 500 svojih zaposlenih, saj je moral zapreti vse svoje restavracije. Njega finančna kriza ne bo tako prizadela, saj je njegovo premoženje ocenjeno na 140 milijonov funtov.

Zaposlenim je plače za 40 %, brez predhodne najave, znižala tudi priljubljena ameriška TV voditeljica Ellen DeGeneres, zaradi česa se je tudi sama znašla pod plazom kritik. Za oddajo, ki jo Ellen snema kar doma, je Ellen obdržala samo štiri zaposlene, medtem ko so ostali na čakanju doma.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam