fbpx

Šal je letošnji must – have modni dodatek

Moda, Novice

Kadar temperature nepričakovano padejo, nas prehodna jakna ne ogreje več dovolj in to je znak, da moramo poseči po šalu. Velik trendovski šal je preprosto must – have modni dodatek letošnje jeseni in zime.

Kadar temperature nepričakovano padejo, nas prehodna jakna ne ogreje več dovolj in to je znak, da moramo poseči po šalu. Velik trendovski šal je preprosto must – have modni dodatek letošnje jeseni in zime. S pomočjo šala lahko zaokrožite celoten outfit, ne glede ali je ta preprost ali eleganten. Prav tako je šal lahko osrednji kos celotne modne kombinacije, saj lahko popestri dolgočasen enobarvni outfit.

 

Šal je brez dvoma eden izmed najbolj preprostih in hkrati najlepših modnih dodatkov. Mogoče je uporabnost prva stvar, ki vam pade na pamet, vendar nam šal lahko ponuja veliko več, kot samo to. Lepota šalov je, da jih lahko kombiniramo na različne načine, zahvaljujoč njihovim fantastični vsestranskosti in eleganci. Če želite klasičen videz, je idealna izbira svilen šal, zavezan okoli vratu, za večerne priložnosti pa lahko daljšo različico ogrnete okoli ramen.

Volneni šal lahko ustvari čudovit kontrast plašču ali jakni, prav tako pa lahko svileni šal preprost suknjič spremeni v kos, izbran na pariški ali milanski modni brvi.

Za tiste, ki se želijo ogrniti z dizajnerskim ali high- street šalom, smo izbrali nekaj naših najljubših kosov.

Dolce&Gabbana

Balenciaga

 

Zara

Zara

Zara

Zara

Massimo Dutti

Foto: Zara, Net-a-Porter, Massimo Dutti


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam