Samantha Jones se vrača!

01. junij 2023

Samantha Jones se vrača!

01. junij 2023

Najbolj priljubljeni lik iz slavne četverice se bo vrnil za kratek čas.

Po številnih sporih med glavnimi igralkami je Kim Cattrall le pristala na kratko vrnitev kot Samantha Jones v seriji In kot bi mignil …, nadaljevanja kultnega Seksa v mestu. Variety poroča, da se bo v enem od prizorov druge sezone pojavila za kratek čas, dialog pa naj bi posnela, brez da bi govorila s preostalo zasedbo.

Znano je namreč, da Cattrall zaradi spora z glavno igralko Sarah Jessica Parker ni hotela sodelovati pri novi seriji. In kot bi mignil … se tako osredotoča na preostale tri like Carrie, Mirando in Charlotte, vrnili pa so se še nekateri drugi igralci iz originalne serije.

Kim in Sarah Jessica Parker kot Samantha in Carrie. (Foto: Profimedia)

Samanthino odsotnost so v prvi sezoni prikazali tako, da se ta odseli v London, a ostaja v kontaktu z glavno junakinjo Carrie, s katero si dopisuje preko SMS-sporočil. V novem prizoru, ki ga je Cattrall posnela za drugo sezono, bomo tako videli Samantho, kako se po telefonu pogovarja s Carrie.

Slavna četverica serije Seks v mestu. (Foto: Profimedia)

Serija In kot bi mignil … je bila premierno predstavljena decembra 2021 in je postala velika uspešnica platforme za gledanje videovsebin, HBO Max. Čeprav so bile kritike mešane, je postala najbolj gledana premiera te platforme do zdaj.

Premiera druge sezone je načrtovana za junija letos.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic