fbpx

Samski radi potujejo!

Dogodki

Poleti za 9 dni v Turčijo, jeseni za 13 dni na Bali.

Samski bodo dopust preživeli v odlični družbi na dveh čudovitih potovanjih v organizaciji priljubljenih Dogodkov za Samske.

Poleti se bodo odpravili na 9-dnevno potovanje v orientalsko TURČIJO, jeseni pa že tretjič na 13-dnevno potovanje na ekotični otok BALI.

Program potovanj Dogodkov za Samske je vedno zasnovan zelo pestro, spoznavno, sproščeno, a vseeno aktivno in polno pravih popotniških doživetij. 

Vsekakor so potovanja za samske najboljša izbira za vse, ki se na dopust ne želijo odpraviti sami. Potovanje v družbi zanimivih samskih, ki želijo potovati in hkrati spoznavati nove ljudi, so idealna kombinacija za čudovit dopust za samske.

Več o potovanju po orientalski Turčiji si lahko preberete TUKAJ.
Več o potovanju po tropskem Baliju si lahko preberete TUKAJ. 

Orientalska in doživljajska TURČIJA – 9 dni

Termin: 10. 8. 2013 – 18. 8. 2013
Rok prijave: 15. 7. 2013 

V avgustu bodo samski z Dogodki za Samske odpotovali na 9-dnevno potovanje po orientalski Turčiji, ki obljublja 1001 popotniško dogodivščino.

Ob spremstvu slovenskega vodiča si bodo ogledali očarljivi Istanbul, marmorno mesto Efez, prelepe bombažne gradove Pamukkale in pravljično Kapadokijo, ki jo bodo prevozili tudi s kolesom, nekateri celo z balona. Pa čofotali bodo med potopljenimi ostanki grškega templja in raziskovali turško obalo, tudi bekpekerjem dobro znani Olympos.

Zabavnejši dodatki so kanjoni, plaže, rafting-tubing, potopljena mesta, tipični turški hamami, križarski gradovi in drevesna domovanja. Poizkusili pa se bodo tudi v športnem plezanju, jadralnem padalstvu nad najlepšim turškim zalivom, v letu z balonom nad Kapadokijo in na morskih kajakih.

 dogodkizasamske-turcija

Trasa poti: Istanbul – Kušudasi – Efez – Pamukkale – Kapadokija – Ihlara – Göreme – Istanbul

Esotični in tropski Bali – 13 dni

Termin: 16. 9. 2013 – 28. 9. 2013
Rok prijave: 15. 7. 2013

Jeseni bodo samski z Dogodki za Samske že tretjič odpotovali na 13 dnevno ekskluzivno potovanje, kjer bodo nastanjeni v vilah z bazenom (5*), s klimatiziranimi osebnimi prevozi pa bomo prepotovali celoten otok, ki obljublja nepozabno popotniško izkušnjo.

Ob spremstvu slovenskega vodiča bodo odkrivali najbolj priljubljene predele otoka Bali, doživeli pa bodo 1001 dogodivščino: plavanje z delfini, igranje z opicami, jahanje slonov, božanje tigrov, masaže ob morju, potapljanje & snorkljanje, surfanje, obisk zdravilca iz filma »Jej, moli, ljubi«, lokalne tržnice, ribiške vasice, templji, parki, vrtovi, slapovi, rafting, indonezijske večerje ob morju, kuharska delavnica balinezijske kulinarike, darilo ob odhodu in še in še.

dogodkizasamske-bali

www.dogodkizasamske.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam