fbpx

Samski trdijo, da z lahkoto najdejo partnerko za občasni seks

Odnosi

Tako razmišlja (verjetno ne samski) moški …

“Zakaj je treba to tako poudarjat? A tako opravičujete svoj samski položaj? Kolikor jaz poznam samskih kolegov v službi, samcev med znanci ali v sorodstvu, pri njih vlada kar precejšnja spolna suša. Nikoli ne vidim nikogar v družbi z nasprotnim spolom. Gremo ven na pijačo in tisti samec, ki mu ni problem dobit seks ponudnico, natakarice niti v oči ne upa pogledat, ko ga vpraša za naročilo.

Samo nekaj zajeclja. Potem imaš pa druge skrajneže, ki se ne znajo obnašat, vsiljivo težijo vsaki in mečejo spolne pripombe, da vse bežijo od njih. Njim tudi ni problem za seks. Na roke. Recimo samske ženske pravijo, da ni težava dobit fehtarja za čez noč, ampak so vseeno vse noči same v postelji, ker noben fehtar ni dovolj dober.

Niti nobeno prizorišče ni dovolj dobro, da bi se s kom spoznavale: v službi ne, ker bodo vsi izvedeli in ni dobro za kariero, v lokalih ne, ker so tam sami pijanci in moralno oporečni, na ulici tudi ne, ker niso prostitutke, ne tukaj, ne tam, ker je povsod nekaj moteče. In potem njim ni problem najti nekoga za seks? Čudno, da so še pri tridesetih device.”

Celoten zapis in odzive na njegovo razmišljanje, pa preberite TUKAJ.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam