fbpx

Sanjska poroka Chiare Ferragni

Lifestyle, Novice, Znani

Najbolj vplivna modna influencerka je na Siciliji dahnila usodni »da« italijanskemu pevcu Fedezu, dogodek pa je na družbenih omrežjih spremljalo več milijonov oboževalcev.

Ko se poroči ena izmed najbolj vplivnih oseb v svetu mode, ki je svoj hobi v nekaj letih spremenila v več milijonsko cesarstvo, je jasno, da dogodek ne bo ostal neopažen.

V zadnjem tednu je postalo jasno, da bo poroka italijanske modne vplivnice dogodek, o katerem so se razpisali tako italijanski, kot tudi svetovni mediji.

 

Po nekajmesečnem ugibanju, kateri oblikovalec bo dobil priložnost obleči nevesto, je le nekaj dni pred poroko Chiara na Instagramu objavila, da je ta čast pripadla prvi dami hiše Dior, Miarii Grazii Chiuri.

Chiara z mamo in sestrama

Prva poročna obleka, v kateri se je Chiara poročila, je bila zelo tradicionalna in se je ujemala z zgodovino modne hiše. Zgornji čipkasti del z dolgimi rokavi ter visokim ovratnikom je bil pravo nasprotje razkošnega spodnjega dela, ki so ga krasili metri tila in vlečke.

Za poročni sprejem je nevesta nosila popolnoma personalizirano obleko s steznikom, na kateri so bili izvezeni razni simboli ter verzi pesmi, ki jo je ženin posvetil svoji boljši polovici. Tretja obleka za večerno zabavo pa je bila v pravem Chiarinem slogu, ki odraža »nov« Dior. Mladostna in netipično tradicionalna obleka, je bila zelo podobna drugi obleki, le v krajši različici.

Medtem, ko je, na eni strani Chiari lahko v čast, da ji poročno obleko izdeluje tako prestižna hiša, kot je Dior, je na drugi strani tudi sam Dior lahko presrečen, saj je poroki sledilo več kot 14 milijonov oboževalcev, ki jih ima podjetna Italijanka na Instagramu.

Odštevanje do poroke se je začelo že nekaj dni nazaj, ko je na stotine gostov prispelo na Sicilijo v zasebnem letalu, Chiaro pa so nenehno spremljale kamere ter nešteto oboževalcev.

Chiara je dan pred poroko razkrila, da snema lasten dokumentarni film, ki je, med drugim, zabeležil vsak trenutek velikega slavja ter vsega, kar se je dogajalo v zakulisju. Odkar je pred nekaj leti pristala na vseh seznamih najbolj slavnih in najbolj bogatih influencerjev na svetu, je svoj status velike zvezde zapečatila z zvezo z enim izmed najbolj popularnim pevcem v Italiji.

 

Chiara pogosto stoji ob boku svetovnih zvezd in uživa veliko pozornost tako medijev kot tudi oboževalcev.

Sobotni dogodek, ki so ga v sosednji Italiji označili za poroko leta, je pravi opomnik, kako pomembni so pravzaprav influencerji, saj jih mediji spremljajo tako pozorno kot člane britanske kraljeve družine.

Foto: Vogue, Dior


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam