fbpx

Sanjsko darilo, ki ga je za Valentinovo dobila Kylie Jenner

Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Odnosi, Tuja scena, Znani

Ko gre za vprašanje družine Kardashian-Jenner in obdarovanje njihovih boljših polovic, besede ‘zmernost’ ni v slovarju. Travis Scott je z romantično potezo prekosil vse moške!

V zadnjih letih smo bili priča nezaslišanim in nesramno dragim darilom, ki so jih bodisi dobivale v dar, ali pa si jih med sabo poklanjale sestre resničnostnega klana Kardashian, tokrat pa je zaročenec oziroma fant ene od njih šel še dlje in nam z romantično gesto vzel sapo.

Travis Scott je že nekaj časa v partnerski zvezi s Kylie Jenner in je tudi oče njune hčerke Stormi. Zaljubljeni fant (nekateri špekulirajo, da je že mož, saj govorice o njuni ‘skrivni poroki’ ne potihnejo) se je za letošnje Valentinovo odločil prekositi samega sebe in še drugim moškim po svetu pokazati, kako se izkaže ljubezen izbranki.

View this post on Instagram

Travis just outdid himself…baby #2??

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Drevored v obliki src, narejen iz tisočih in tisočih vrtnic, steza, ki spominja na zglajeno zrcalo in jo osvetljujejo sveče ter na koncu kot pika na i veliko neonsko srce? Sliši se kot opis scene iz posladkanega hoollywoodskega romantičnega filma, toda za Kylie je bila resničnost, ki jo je delila s svojimi oboževalci v Instagram zgodbi.

View this post on Instagram

488 For The Queen ♥️ #EarlyBdayGift

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tudi Kylie se ne boji seči globje v svoj multimilijonski žep, ko gre za obdarovanje njej drage osebe. Svoji hčerki je za 1. rojstni dan pripravila razkošno zabavo, mami Kris Jenner, ki se ji kajpak lahko zahvali, da ‘jo je naredila’, pa je za 63. rojstni dan podarila razkošen avto in jo z njim presenetila sredi noči.

D. S.

Foto: Instagram, TMZ


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam