fbpx

Sara: Zakaj varajo ženske?

Blog, Zanimivosti

Varala sem in bila sem prevarana. Bila sem premlada, da bi se zavedala, kaj počnem, ampak prekleto dobro sem se zavedala bolečine, ko sem okusila svoj lastni strup. Ni mi žal, saj sem tako zrasla in izučilo me je za vse večne čase, da priložnost potrka na vrata enkrat, skušnjava pa po vratih tolče in […]

Varala sem in bila sem prevarana. Bila sem premlada, da bi se zavedala, kaj počnem, ampak prekleto dobro sem se zavedala bolečine, ko sem okusila svoj lastni strup. Ni mi žal, saj sem tako zrasla in izučilo me je za vse večne čase, da priložnost potrka na vrata enkrat, skušnjava pa po vratih tolče in razbija – lekcija naučena! Vedno znova na spletu prebiram članke, zakaj varajo moški in zato sem se odločila, da pojasnim, zakaj varajo ženske.

Ženske zapustijo moškega, ki ga imajo rade, ker ni prisoten. Ko se moški enkrat čustveno umakne, ženska to razume, kot da je vsega konec in razhod je zagotovljen. Moški hodi v službo, ima obveznosti, hobije.. seznam je dolg. To ni slab moški – ravno nasprotno. To je dober moški, prijazen moški, ampak svojo žensko jemlje kot samoumevno – ni prisoten. Ženska si želi, da bi jo njen moški čutil. Noče vsak dan zajčjega seksa, želi si čutiti njegovo strast! Ne samo strast do seksa z njo, ampak strast do svojega življenja. To je najbolj privlačno, kar lahko imate.

Vaša ženska ni vaša last. Ne dolguje vam svoje duše, vendar si dan za dnem, trenutek za trenutkom zasluži biti vaša prioriteta. Ženske morajo čutiti in se pogovarjati z vami o tem kaj je pomembno za njih in se počutiti slišane. Ne potrebujejo gluhih ušes in prikimavanja – to ni vljudno. V kolikor se bo ženska počutila osamljeno, bo vse več časa preživljala v družbi prijateljic, ali pa si poiskala novega moškega prijatelja, ki ji bo znal prisluhniti – ne dajte ji možnosti, da jo zanese drugam! Če mislite, da ste prisotni s svojo žensko, ji poskušajte prisluhniti. Bodite radovedni kdo je, raziskujte jo – dotaknite se jo s svojo polno pozornostjo.

Ampak ne, vi ste zaposleni. Nimate časa za to. Kaj pravite na pet minut? Pet minut vsak dan. Ne govorim vam o dragih večerjah in o večurnih zmenkih, ampak o petih minutah na dan, ki vaju bodo bolj povezale kot par. Gre za pogovore o intimnih stvareh, življenjskih ciljih, strahovih, željah in občutkih – stavim, ko boste enkrat začeli, se ne boste želeli ustaviti.

Dragi moški! Da si bo vaša draga želela samo vas in ne bo iskala utehe v objemu tretje osebe ta trenutek prenehajte hraniti ego in dajati pozornost drugim ženskam na socialnih omrežjih z lajki in komentarji ter flirtanjem preko klepetalnika in jo dajte njej, saj boste z njo delili svoje življenje – s tem, ko dajete vedeti drugim, da ste z njo, se bodo drugi iz spoštovanja do vaše zveze umaknili, ona pa vas bo jemala bolj resno, ker ji boste dali občutek, da ste ji resnično predani – in kaj je lahko še bolj seksi od tega, da veš, da si tvoja ženska želi samo tebe? 😉

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam