fbpx

Sarah Jessica Parker z novo party kolekcijo čevljev

Izbor urednice, Moda, Novice, slider, Znani

Kolekcija bo na spletni trgovini dostopna od 17. novembra dalje.

Sarah Jessica Parker je modne poznavalke in ljubiteljice lepih čevljev razveselila z novo kolekcijo, ki je namenjena predvsem popolnem stylingu za zabavo. Za priljubljeno modno spletno stran Net-A-Porter je glavna zvezda serije Seks v mestu dizajnirala 16 različnih modelov, ki ne bodo nobene ženske pustile ravnodušne.

sjp

Modeli čevljev so takšni kot bi jih izbrala sama Carrie Bradshaw; bleščeči sandali s trakci, stileto čevlji s satenasto pentljo, polne pete, celo ravni čevlji in, meni osebno najlepši, čevlji s kristalno broško, ki močno spominjajo na legendarne Manolo Blahnik.

Barvna lestvica pa obsega pastele kot tudi žive barve. Barva kobalta, zlata, srebrna, turkizna, roza in rdeča so tiste, ki jih je Sarah izbrala za tokratno kolekcijo. Kolekcija bo na spletni trgovini dostopna od 17. novembra. Torej na koledarju obkrožite četrtek in si zagotovite svoj par popolnih party čevljev, v katerih boste zagotovo opažene na vsaki decembrski zabavi.

sarah-jessica-parker-sjp-collection

sarah-jessica-parker-sjp-collection-14 sarah-jessica-parker-sjp-collection-13 sarah-jessica-parker-sjp-collection-12 sarah-jessica-parker-sjp-collection-11 sarah-jessica-parker-sjp-collection-10 sarah-jessica-parker-sjp-collection-9 sarah-jessica-parker-sjp-collection-8 sarah-jessica-parker-sjp-collection-7 sarah-jessica-parker-sjp-collection-6 sarah-jessica-parker-sjp-collection-5 sarah-jessica-parker-sjp-collection-4 sarah-jessica-parker-sjp-collection-3 sarah-jessica-parker-sjp-collection-2 sarah-jessica-parker-sjp-collection-1

Foto: Net-a-Porter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam