fbpx

Še ena slavna igralka odkrila temno stran Hollywooda

Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, Prva stran, Znani

Izpoved igralke Gemme Artenton.

Da je filmska meka Hollwyood lahko zelo kruta, kar se tiče videza, nam je že dobro znano, vendar so o tem javno spregovorile le redke igralke, ki so priznale, kaj se je za določene vloge od njih pričakovalo.

Največkrat je bila to zahteva po izgubi kilogramov, kar je pred kratkim potrdila tudi slavna igralka Gemma Artenton, ki je spregovorila o pritisku, ki se izvaja nad igralkami zaradi njihovega videza.


31-leta igralka, ki nosi konfekcijsko številko 38, je v nedavnem intervjuju razkrila, da je morala zaradi nekaterih vlog shujšati, najbolj grenko izkušnjo pa je doživela na snemanju v Maroku.

»Bila sem na snemanju v Maroku in po nekaj tednih so mi producenti povedali, da moram shujšati, zato so mi v enem dnevu našli osebnega trenerja, ki je takoj prišel na snemanje, kot da je bilo to že vnaprej dogovorjeno. Takrat sem se vprašala, ali sem res tako grozna, da nemudoma potrebujem pomoč. Zame je bila to velika travma,«

je razkrila Gemma.

Tu pa se zgodba še ne konča. Producenti so šli še korak dlje in trenerju naročili, naj jo snema v telovadnici, da bi se prepričali, da res telovadi in zahtevali dnevno tehtanje.

»Nekega dne sem odšla po posušene marelice, ki smo jih imeli na snemanju in k meni je pristopil debeli producent in mi rekel, da upa, da tega ne bom pojedla,«

je igralka zaključila zgodbo.

Največja ironija pa je, da je igralka telesno zelo aktivna, rada teče, plava in kolesari ter se zelo zdravo prehranjuje. Pravi, da nikakor ne želi biti okostnjak in mi jo pri tem popolnoma podpiramo!

 

Foto: getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam