fbpx

Se Kim in Kanye West pripravljata na otroka št. 4?

Znani

Po trditvah ameriških medijev naj bi bil embrio moškega spola že v kratkem vsajen v nadomestno mater. Kim je nekoč že povedala, da bi si ona in Kanye želela štiri otroke.

Ravno, ko bi kdo pomislil, da resničnostni šov Keeping Up with the Kardashians postaja že nekoliko dolgočasen, sta zakonca Kim K. West in Kanye West našla novo priložnost, da sta spet v središču svetovne pozornosti. In to le nekaj dni potem, ko sta sprožila zgražanje z nenavadno opravo na poroki reperja 2 Chainza.

Kaj se dogaja? Zakonca naj bi menda preudarjala možnost, da bi imela še enega otroka. Tri imata od prej, ta bi bil četrti. Tako poroča ameriški časnik Us Weekly, ki je ta torek zapisal, da ima slavni par shranjen še en embrio: ostal je od takrat, ko sta zakonca naredila tretjega otroka, tega je donosila in rodila nadomestna mati, medtem ko je prva dva otroka rodila Kim. US Weekly trdi, da je embrio, ki bi potencialno lahko postal otrok št. 4, moškega spola.

Kim lani s hčerkico North West

Manj kot osem mesecev je tega, kar je družina West v svoje vrste dobila hčerkico Chicago, ki jo je rodila nadomestna mati. Potem, ko je imela Kim dva težavna poroda, prvič pri hčerkici North West (dopolnila je pet let) in nato še pri sinu Saintu Westu (ta ima dve leti, decembra bo dopolnil 3), je Kim javno oznanila, da zanjo in za plod oziroma bodočega otroka nosečnost in porod nista več varna.

Kim ima namreč bolezensko preeklampsijo (nosečnostno toksemijo), ki je v nosečnosti nevarna tako za mater kot plod in za povrh jo ogroža še delno odstopanje posteljice oziroma placente (čemur se pravi placenta accreta). To je bistveni razlog, zakaj so embrio, iz katerega je nastala hči Chicago, vsadili v neznano nadomestno mater.

“Ljudje avtomatično domnevajo, da ženske izberejo nadomestno mater, ker se nočejo ukvarjati z nosečnostnimi težavami, fizičnimi spremembami v nosečnosti in s porodnimi bolečinami. Toda zame je bila ta odločitev silno težka, hudo mi je bilo, da nisem mogla nositi lastnega otroka, še posebej po tem, ko sem bila že noseča z North in Saintom,”

je povedala resničnostna zvezdnica.

Kim je dodala:

“Tako zelo sem hvaležna sodobni medicinski znanosti, ki omogoča nekaj takega, kot je presaditev embria. Ta izkušnja ni za vsakogar, vendar je nama s Kanyeom nadomestna mati omogočila enega največjih daril v življenju, hčerko Chicago.”

Kanye in Kim nadvse uživata v starševski vlogi

Po trditvah US Weekly in še nekaterih ameriških medijskih virov, naj bi bil ‘rezervni’ embrio moškega spola že v kratkem vsajen v maternico nove nadomestne matere. Kot je zvezdnica že sama večkrat dejala, bi bila ona in Kanye zadovoljna s štirimi otroki, več pa jih ne bi želela imeti.

“Mislim, da več kot štirih otrok ne bi mogla obvladati zaradi pomanjkanja časa,”

je Kim Kardashian West povedala v intervjuju za Elle aprila letos.

Dodala je tudi, da mora vsaka žena in mati misliti ne samo otroka, ampak enako mero ljubezni in pozornosti posvečati tudi svojemu partnerju ali soprogu. Lepo povedano! Če bo do četrte nosečnosti oziroma otroka res prišlo, pa boste tako ali tako izvedeli.

 

D. S.

Foto: Etonline, Popsugar, USAToday, E! News, LoveBScott, People


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam