fbpx

Še malo in Khloe bo povsem plastična!

Lepota, Lifestyle, Prva stran, Tuja scena, Znani

Tudi, če bi resničnostna zvezdnica skušala zanikati posege, je vse preveč očitno, da si jih je privoščila v veliki meri.

Oh, Khloe, kaj si naredila iz same sebe? To se vprašamo, ko vidimo aktualne fotografije 33-letne resničnostne zvezdnice, ki očitno namerava prekositi vse svoje sestre, ko gre za zagretost za lepotno kirurgijo in posege.

Celo za njeno polsestro Kendall Jenner se šušlja, da naj bi si privoščila kakšen popravek, čeprav teh govoric Kendall nikoli ni potrdila, resnici na ljubo pa tudi mi nismo opazili drastičnih sprememb.

Kim, Kylie in Khloe – prvakinje popravkov v družini

Ni skrivnost, da so vse članice resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians, torej sestre klana Kardashian-Jenner, že vsaj do neke mere podlegle plastifikaciji oziroma lepotnim posegom. Nekatere so šle v tem predaleč, med njimi je v ospredju Kylie, ki je s pomočjo estetske kirurgije že skoraj popolnoma spremenila svoj videz, sedaj pa še Khloe.

Ker obe pričakujeta naraščaj s svojima partnerjema, sta še bolj kot ponavadi pod povečevalno lupo javnosti in paparacev. Klyie se pred fotografi slavnih kar uspešno skriva, medtem ko Khloe pogosto potuje. Toda bolj kot njen trebuh, ki ga Khloe spretno skriva pod širokimi oblačili, je bralce zanimal njen obraz.

Khloe ni treba niti zanikati, niti potrjevati govoric o posegih plastičnih kirurgov, vse preveč so očitne te spremembe, sploh pa, ko jih primerjamo s podobo resničnostne zvezdnice na začetku kariere, pred nekaj leti in danes.

Khloe nekoč…

… in Khloe danes

Zanimivo, da je tej obsedenosti z videzom podlegla prav Khloe, ki so jo imeli gledalci resničnostne serije radi prav zaradi njene svežine in drugačnosti, zaradi njene neobremenjenosti z videzom (vsaj takrat) in zaradi njenih pogostih šal na račun sester, ki so vedno želele izgledati popolno.

 

Foto: Radar Online, The Hollywood Reporter, Pinterest, Yahoo, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam