fbpx

Še nikoli tako nevarna in zapeljiva Rihanna

Lifestyle, Novice, Prva stran

V novem videu za pesem “Needed me”.

Modna ikona in ena od največjih zvezd, Rihanna, nima težav z goloto pred kamero, streljanjem s pištolo, vzpostavljanja reda in miru ter zapeljevanjem na katerikoli način. Izdala je nov video za pesem “Needed me“, ki nas spominja na mešanico videov “Man Down” in “Bit*h Better Have My Money”, z manjšim dodatkom “Kiss It Better” erotike.

Pevka nam z verzom “Didn’t they tell you that I was a savage / Fu*k your white horse and a carriage“, daje jasno vedeti, da ni princeska, ki bo čakala svojega princa na belem konju.

Preberite tudi: Pripravlja se dokumentarni film o Rihanni

rihanna-needed-me-music-video-nipple-7

Prvi singl “Work” je dobil dve različici videa, medtem ko je “Kiss It Better” nagrajen s preprostim, vendar več kot provokativnim črno belim spotom, ki ga je posnel eden izmed najboljših modnih fotografov, Craig McDean.

V zadnjem videu je Riri maha s pištolo in je oblečena v prosojno obleko, ki pušča domišljiji svojo pot, kar je razjezilo mnoge, ki njeno početje obsojajo. Uporniška Rihanna se požvižga na obtožbe, da je slab zgled svojim oboževalcem. Pred časom se je na obtožbe tudi odzvala:

Sem zvezdnica brez otrok. Zakaj vsi od mene pričakujete, da se obnašam kot starš? Sem le dekle.”

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam