fbpx

Se priljubljena serija Seks v mestu vrača na male ekrane?

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, slider, Znani

Izjava Sarah Jessice Parker je povzročila razburjenje v svetu zabave.

Zdi se nam, da ima serija Seks v mestu, tako kot James Bond, toliko življenj kot mačka, oziroma nikoli ne umre. V intervjuju, ki ga je pred kratkim imela za Press Assisiation, je Sarah Jessica Parker priznala, da nobena izmed štirih glavnih igralk še ni rekla ne, nadaljevanju snemanja serije.

»Ne vem, ali bo serija ali pa film. Vse je še odprto in stvar dogovora.«

Z eno samo (in priznamo, z zelo diplomatsko) izjavo, je Sarah povzročila pravo razburjenje v svetu zabave. Saj veste, kako deluje človeški um … najdeš drobtinico in iščeš kruh. Ali njena izjava dejansko nakazuje, da nas bo Michael Patrick King ponovno počastil z nadaljnjimi šestimi sezonami žensk, ki rade opravljajo, se modno oblačijo in iščejo popolne moške? Resnično upamo, da ja!

00-holding-sex-and-the-city

Kljub upanju, da nas bodo vodilni v televizijski mreži HBO uslišali, bo verjetno trajalo kar nekaj časa, preden bi Carrie, Samantho, Mirando in Charlotte lahko ponovno gledali na malih zaslonih. Sarah Jessica je prenutno polno zaposlena z novo serijo Divorce, napovedala pa je že, da bodo snemali drugo sezono nadaljevanke.

»Zgodba ne govori o Carrie, ki živi v predmestju,« je povedala New York Timesu. »To velikokrat izpostavim, saj si ne želim ogromnega razočaranja ljudi, ko bodo ugotovili, da to ni enaka serija kot Seks v mestu … tu se ne dogajajo tako živahne in zanimive stvari.«

Se strinjamo, vendar če že govorimo o tej temi: Ali imamo lahko Carrie, ki živi v predmestju? Če je izjava SJP resnična, potem nobena od treh prebivalk Manhattana (Miranda pač živi v Brooklynu) ne nasprotuje nadaljevanju ali novi seriji in tako se vsi skupaj sprašujemo, ali se bo nadaljevanje Seksa v mestu resnično zgodilo?
Počakajmo in videli bomo!

Foto: Pinterest, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam