fbpx

Se spomnite najlepše deklice na svetu? Poglejte, kako je videti danes …

Izbor urednice, Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, slider

Kljub laskavemu naslovu njeno manekensko kariero nenehno spremljajo javne kritike.

Širši javnosti je postala leta 2011, ko je bila razglašena za najlepšo deklico na svetu, z manekenstvom pa se je Thylane Blondeau začela ukvarjati že veliko prej, natančneje leta 2005.

Takrat je imela le štiri leta, njen prvi nastop pa je bil na modni reviji Jean Paula Gautiera. Nekateri bodo rekli, da je imela zaradi slavnih staršev, nogometaša Patricka Blondeaua in znane francoske igralke Veronike Loubry lahko pot do uspeha, vendar je bila modrooki deklici s svojim videzom pot uspešnega modela, usojena.

Prav toliko, kot je požela pohvale, so številni kritizirali njene starše in samo industrijo ter poudarjali, da majhni otroci ne spadajo v modni svet, kar seveda ni daleč od resnice, saj ne glede na leta, delo manekenke zahteva številna odrekanja, tako fizična kot tudi čustvena. Visoka raven stresa in pomanjkanje prehrane namreč lahko zelo škodujeta zdravju.

Okoli kariere mlade Thylane ni bilo veliko polemik, dokler se ni pojavila na naslovnici kultne revije Vogue, kjer je 12-letnica pozirala v zlati obleki z dekoltejem, visokimi petkami in močnim make – upom. Javnost je napadla njene starše ter modno agencijo, celotna industrija pa je bila obtožena seksualizacije majhnih otrok.

Njena mama je takrat celo izjavila, da je bila na snemanju v šoku, vendar ne zaradi videza svoje hčere, ampak zaradi ogrlice, ki jo je nosila na snemanju, saj je bila vredna kar 3 milijone ameriških dolarjev.

Najlepša deklica na svetu je danes stara 16 let in je še vedno prisotna v manekenskem svetu. Svoje delo obožuje, najraje pa ima spoznavanje novih ljudi ter pomerjanje oblek, kot so zapisali v reviji Teen Vogue. Na vprašanje o njenih »kontroverznih« začetkih kariere pa se brani z odgovorom, da so tudi druge znane manekenke kariero začele zelo zgodaj.

Njene ambicije pa segajo tudi izven meja mode, saj se je že preskusila kot igralka v francoskem filmu Belle & Sebastien: The Adventures Continues.

Thylane je zelo popularna tudi na Instagramu, saj ima več kot milijon sledilcev.

Foto: Pinterest, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam