fbpx

Trend: Se trajna ponovno vrača v modo?

Lasje, Lepota, Nega telesa, Prva stran

Ali bomo nosile pričesko, ki so jo oboževale naše mame?

Trajna nam vedno vzbudi poseben občutek nostalgije in spominov devetdesetih let, ko so glave naših mam krasili številni in pravilni majhni kodri.

To sezono smo na svetovnih modnih pistah za jesen in zimo 2016 lahko videli vrnitev trajne, znamke pa so poleg Roberta Cavallija in Altuzatta, svoje nove modne kose predstavljale na številnih modelih, ki so imeli trajne in moramo priznati, da so nove trajne videti elegantne, mehke in bolj naravne kot prvotne iz časov 80-ih in 90-ih.

trajna2_840_472

Resnično je mogoče, da se trajna vrača v modo, saj se modni trendi vedno vračajo iz preteklosti. Najbolj pogosto jih bomo lahko videli na damah, ki so v koraku s časom in si želijo biti za vsako ceno v trendu. Kodri zagotovo ne bodo videti enaki kot tisti v 80. letih, vendar bo iz tega obdobja vzet le navdih, ki bo prilagojen današnjemu času in trendom.

Trajna pričeska je lahko zelo praktična v poletnih mesecih, še posebej, če nam uspe doseči bolj naraven videz kodrov, kot so priljubljeni “beach waves” (plažni valovi). Trajna je sicer preprosta za vzdrževanje, vendar je še vedno treba paziti saj so, kljub dejstvu, da je tehnologija napredovala,  lasje še vedno obdelani s kemikalijami in jih je potrebno pravilno negovati, da bi se izognili  neprivlačnim in posušenim lasem.

Ne preostane vam nič drugega, kot da sprejmete mamino pričesko in skupaj napravita ujemajoči pričeski za poletje!

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam