fbpx

Zakaj Victoria Beckham v svojo kolekcijo rada vključi žepe?

Moda, Znani

Vic globoko verjame v moč kristalov in meni, da je zaradi njih obkrožena s pozitivno energijo, to svojo skrivnost pa je želela deliti tudi s strankami, ki kupujejo njena oblačila.

Victoria Beckham je svojo kariero najprej gradila kot pevka priljubljene skupine Spice Girls, a svoj resnični talent je svetovni javnosti pokazala z izjemno nadarjenostjo za modno oblikovanje ter s tem doživela še večji uspeh. Njena oblačila in modni dodatki se ne prodajajo samo zaradi njenega imena, ampak predvsem zato, ker je Vic uspela v žensko garderobo uvesti prečiščen, eleganten minimalizem, ki je odlično nosljiv ob vsaki priložnosti, še posebej pa so ga vzljubile poslovne ženske.

Tudi Vic je ena od teh dam, ves čas polno zaposlena, mati štirih otrok, soproga in še modna oblikovalka povrhu. Stalno hiti z enega sestanka na drugega, z ene premiere in dogodka v svoj atelje, na modne revije in po opravkih za otroke. Kaj ima vse to opraviti z žepi, se morda vprašate?

Priznana britanska modna oblikovalka je za revijo Elle razkrila, zakaj na oblačilih njene modne znamke tako pogosto najdemo žepe, pa naj si gre za suknjiče, obleke, plašče ali hlače. Vic je uvedla ‘skrivne žepe’ kot neobhodno podrobnost svojih kolekcij. In ne gre samo za to, da po žepih vedno lahko nosimo kakšne malenkosti, tako kot polno zaposlene matere.

Vic navaja še en razlog za uvedbo žepov – in sicer zato, ker za zaščito pred negativno energijo oziroma za privlačenje pozitivnih sil in uspeha v svoje življenje po žepih nosi kristale:

“Kamorkoli se odpravim, imam v žepu kristal, ki mi pomaga, da se počutim bolj samozavestno in močno. Tudi za svoje stranke in kupce mojih oblačil sem si želela, da spoznajo ta občutek, zato sem oblikovala ‘skrite’ žepe, ki so všiti v oblačilo, da bodo tudi same lahko v žepih nosile amulet za srečo, če si bodo to želele.”

Vic globoko verjame v moč kristalov in meni, da je zaradi njih obkrožena s pozitivno energijo. Prvi kristal, ki si ga je kupila, je bil črni obsidian.

“Črni obsidian je vedno z mano, še posebej pa, ko čutim, da potrebujem moč in zaščito. Zato sem tudi kolekcijo oblikovala na ta način. Ko sem opazovala svojo zbirko kristalov, sem pomislila, da bi si kaj takega lahko želele tudi ženske, ki kupujejo moja oblačila.”

Črni obsidian naj bi imel, če povzamemo enciklopedijo, močne metafizične značilnosti, ki ščitijo pred negativnostjo.

Črni obsidian

Osebo, ki ga nosi, poveže z našim planetom in njegovimi energijami. Vibracije tega kristala naj bi blagodejno delovale na ‘ažno’, šesto čakro oziroma ‘tretje oko’, zato pomagajo pri sprejemanju odgovorov na pomembna vprašanja. Ta kristal naj bi nam pomagal ozaveščati ter odkrivati naše poslanstvo ter cilje v življenju.

Victoria prisega tudi na rožnati kvarc, tega denimo rada nosi pri sebi, ko spremlja modne revije svoje znamke, ker jo pomirja, blaži stres in ji prinaša pozitivno naravnanost.

 

D. S.

Foto: ZIG, Page Six, Pinterest, East Meets West


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam