Seks, kakršnega bi morala doživljati vsaka ženska

25. maj 2024

Seks, kakršnega bi morala doživljati vsaka ženska

25. maj 2024
Foto: Instagram @snejanajens
Seks, kakršnega bi morala doživljati vsaka ženska

Seks, kakršnega bi morala doživljati vsaka ženska

25. maj 2024
Foto: Instagram @snejanajens

Nekaterim seks ne pomeni veliko, medtem ko drugi veliko pozornosti posvečajo posteljnim aktivnostim, ki še zdaleč niso omejene le na posteljo. In kakšen seks naj bi doživela vsaka ženska in ga čim večkrat podoživljala?

Na hitro

Napovedane imate obiske, vse je pripravljeno, morda bi lahko le še enkrat pobrisali kozarce, ali pa … seksali. Škoda, da se prevečkrat odločimo za kozarce, ki prav nič ne vplivajo na naše počutje in tudi zdravje, medtem, ko je dokazano, da se pri spolnih odnosih spodbudi izločanje oksitocina, hormona, ki je zaslužen za občutek bližine in intimnosti.

Foto: Instagram @artvo

Po nekaterih raziskavah lahko ženske doživijo orgazem v petih minutah, poleg tega pa taki trenutki partnerja povežejo. Prav tako ga lahko prakticirate zjutraj, pred odhodom v službo, verjemite, da boste cel dan v partnerjevih mislih.

Tihi seks

Gre za vrsto odnosa, ko moramo biti čisto tiho, kar bi lahko slišali otroci, sorodniki, sosedje. Tak seks nam daje občutek, da delamo nekaj prepovedanega, neprimernega, kar še dodatno vzburja. “Psst, nihče ne sme slišati!”, je lahko zelo seksi stavek. Veliko bolje je seksati v tišini, kot da sploh ne bi.

Foto: Instagram @snejanajens

Dogovorjeni seks

Čeprav je čisto nasprotje `quickija` in v nasprotju s prepričanjem, da morajo biti spolni odnosi spontani, pa je lahko tak odnos zelo sproščujoč. Recimo, da si vzamete vsak četrtek ob isti uri čas za vaju s partnerjem. Brez skrbi, rutina vaju ne bo dolgočasila. Verjemite, da bo vznemirjenje prav tako prisotno, ker boste vedeli, kaj vas čaka.

Foto: Unsplash

Seks po prepiru

Obstajajo pari, ki po hudem prepiru pristanejo v postelji. Ali je to dobro? Je za zdrav seks res potrebna le harmonija? Težave se res ne rešujejo v postelji, zagotovo pa pri tistih, ki so skupaj že dolga leta, libido pade, prepiri pa ga nekako dvignejo.

Foto: Instagram @perazna

Strokovnjaki pravijo, da strast in poželenje včasih potrebujeta nekaj odtujenega, tujega. In kdaj se počutimo bolj odtujeno, kot v času prepira? Zaključimo lahko, da je tudi bes včasih dobrodošel, saj v nas spodbudi strast.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic