fbpx

Seks v mestu danes praznuje 18. rojstni dan!

Izbor urednice, slider

Manolo Blahnik je, zahvaljujoč štirim fashionistkam, postal eden izmed najbolj prepoznavnih imen v svetu mode.

6. junija leta 1998 je bila prikazana prva epizoda ene izmed najbolj popularnih TV serij vseh časov, Seks v mestu. Šest sezon smo lahko spremljali življenja, ljubezenske avanture in polome štirih žensk na Manhattnu. Skoraj da ni ženske, ki se ne bi poosebila z liki Carrie, Mirande, Charlotte in Samanthe in njihovimi odnosi ter odkritimi pogovori o moških.

sex-and-the-city-14

V naša življenja so dekleta prinesela pojem brunch in Manolo Blahnik, je zahvaljujoč štirim fashionistkam, postal eden izmed najbolj prepoznavnih imen v svetu mode. Serija je s sezonami spremenila prvotno zasnovo, ne glede na to, pa je ostala ves ta čas izjemno popularna, kar se odraža v neštetih nominacijah in nagradah, med katerimi je tudi 8 Zlatih globusov.

sex_and_the_city_3_67515

Franšiza je bila tako močno zasidrana v srca gledalcev, da so zaradi velikega povpraševanja, po zaključku serije posneli še dva celovečerna filma, v kateri je igrala celotna ekipa. Kljub temu, da uradno še ni komentarja, oboževalci upajo, da bo kmalu na sporedu tudi tretji del.

seksigrad3

Po 18. letih je serija še vedno aktualna za prihajajoče generacije in tudi titi, ki s(m)o jo že večkrat pogledali, smo vedno pripravljeni na ponovni ogled. Mogoče pa je prav današnji dan primeren, da si ponovno ogledamo vseh 6 sezon 🙂

Foto: theodissey


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam