fbpx

Seksi in šarmanten Italijan: Mariano di Vaio

Fit, Lepota, Lifestyle, Moda, Moška moda, Prva stran, trend

25. letni maneken, igralec in bloger, rojen v Milanu, ki nas je popolnoma navdušil!

Ko je govora o modi, vedno pomislimo na Olivio Palermo, Jessico Albo ali Poppy Delevingne, pozabljamo pa na moške, ki modo spremljajo in ji dajejo nov pridih, sploh v krajih, kjer se moda že desetletja živi in se oblikuje.

La Bella Italia je ena takih držav, ki ni znana le po svojih izvrstnih testeninah in lepih ženskah, ampak tudi modi, ki ji tako ženske kot moški pripisujejo velik pomen. Italijanski moški so že od nekdaj znani po svojem slogu oblačenja, ki ga krasi eleganca in njihova samozavest.


In eden izmed njih je zagotovo Mariano di Vaio, 25. letni maneken, igralec in bloger, rojen v Milanu, ki ima na svojem Instagramovem profilu že neverjetnih 1,7 milijona sledilcev in sicer iz dveh preprostih razlogov: svojega stila in seksapila.


Če vam ogled njegovih Instagramovih slik ne bo zadoščal, si ga lahko ogledate na njegovem osebnem blogu, kjer si boste lahko prebrali novičke o svetovni modi in o moški street style modi, kateri posveča največ pozornosti.


Mariana poleg okusa za modo krasijo še prelepe oči, ki vas zagotovo ne bodo pustile ravnodušne in nasmeh, ki nam šibi kolena, tako da ni nič čudnega, da je že sodeloval z modnimi velikani, kot so Calvin Klein, Diesel in Roberto Cavalli.

 

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam