Selena Gomez je razkrila žalostno novico

10. september 2024

Selena Gomez je razkrila žalostno novico

10. september 2024
Selena Gomez je razkrila žalostno novico

Selena Gomez je razkrila žalostno novico

10. september 2024
Foto: Profimedia

Pevka in igralka je v intervjuju za revijo Vanity Fair razkrila, da zaradi svojih zdravstvenih težav ne bo mogla uresničiti svojih sanj.

Selena se z zdravstvenimi težavami spopada že od leta 2013, ko so ji odkrili avtoimunsko bolezen imenovano lupus, v dokumentarnem filmu My Mind and Me na Apple TV+ pa je razkrila tudi, da so ji diagnosticirali bipolarno motnjo.

Sedaj pa je razkrila, da zaradi svojih zdravstvenih težav ne more imeti otrok, čeprav kot je razkrila v enem izmed intervjujev, si ji želi imeti.

“Tega še nikoli nisem povedala, a žal ne morem nositi svojih otrok. Imam veliko zdravstvenih težav, ki bi ogrozile moje in otrokovo življenje. Zaradi tega sem morala nekaj časa žalovati,“

je povedala zvezdnica.
Foto: Profimedia

Selena je pojasnila, da je kljub bitkam z zdravjem odprta za alternative, ki jih lahko poišče, da bi postala mati, vključno s posvojitvijo in nadomestnim materinstvom.

“Ni nujno, da je to način, ki sem si ga zamislila. Mislila sem, da se bo zgodilo tako, kot se zgodi vsem,“ je dejala o tem, da bo postala starš.

Dejala je, da je hvaležna za druge možnosti in ljudi, ki so pripravljeni na nadomestno materinstvo ali posvojitev.

“Navdušena sem nad tem, kako bo to potovanje videti, vendar bo videti nekoliko drugače. Na koncu dneva mi je vseeno. To bo moje. To bo moj otrok,“

je še dodala.

Gomezova o posvojitvi sicer ni spregovorila prvič. V intervjuju za revijo Time, ki je bil objavljen v začetku tega leta, je delila, da se je odločila, da bo posvojila otroka, če ne bo pri svojih 35-letih srečala nobenega potencialnega romantičnega partnerja.

32-letna zvezdnica je od decembra lani sicer v zvezi z Bennyjem Blancom. “Še nikoli nisem bila tako ljubljena,“ je o glasbenem producentu povedala za Vanity Fair. “On je bil samo luč. Popolna luč v mojem življenju. Je moj najboljši prijatelj. Rada mu vse povem,” je še zaupala.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic