fbpx

Severina zadolžena do vratu – mož vložil papirje za ločitev

Znani

Kjer je Seve, tam je tudi drama, bi lahko na kratko dejali.

Med hrvaško zvezdnico in njenim soprogom Igorjem Kojićem naj bi potekala prava zakonska drama. Po trditvah balkanskih medijev je menda zdaj čisto zares in uradno Igor na sodišču vložil papirje za ločitev. Kot razlog navajajo pevkino katastrofalno finančno stanje, saj ne more več vzdrževati lastne in Igorjeve družine, katerim je omogočala zelo lagodno življenje.

Zadnjo skupno fotografijo je objavila pred dvema mesecema, ko sta praznovala 5. obletnico zveze.

V času karantene je Severina živela v Beogradu, v družinski hiši svojega moža. Seve naj bi zaradi pandemije morala odpovedati vse svoje koncerte in zato ostala brez zaslužka. Izvedela je, da državi dolguje več kot 200.000 evrov sodnih stroškov ter kazni, saj je kljub prepovedi na družbenih omrežjih objavljala fotografije svojega sina. Zaradi nenehne menjave odvetnikov naj pevka o tem sploh ni bila seznanjena.

Igor je seveda soprogi očital, da je za vse skupaj kriva sama, ona pa mu je zabrusila, naj si končno poišče službo ter začne služiti svoj denar.

Zaključilo se je tako, da je Severina odšla nazaj v Zagreb, Igor pa ji je »pozabil« voščiti ta rojstni dan. Jezen naj bi bil, ker je Severina med bivanjem v Beogradu nekajkrat užalila njegove starše ter imela histerične izpade.

Po poročanju hrvaških medijev si pevka ločitve ne želi. Dobra novica v tej celotni drami pa je, da Severina zdaj spet lahko videva sina Aleksandra, saj naj bi se njen odnos z dečkovim očetom Milanom izboljšal.

Severino pa v Zagrebu že videvajo z novim moškim, znanim PR strokovnjakom Davorjem Grginom. Je to samo prijatelj ali kaj več, pa bomo še videli.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam