fbpx

Severini bolj kot koronavirus, skrbi povzroča njen bivši

Znani

Kot je znano, je hrvaška pevka Severina izgubila skrbništvo nad sinom, ki trenutno živi pri svojem očetu Milanu Popoviću.

Ta je dečka zdaj, ko se svet boji koronavirusa, odpeljal v Srbijo in pevke ne spusti k otroku, čeprav bi ga lahko po sodni odredbi videla v torek in četrtek med 15. in 20. uro.

Pravi, da sta v samoizolaciji. V videu, ki ga je Severina posnela pred vrati bloka, je Hrvatica tudi povedala, da ji sin niti z balkona ne sme pomahati.

“Od sobote čakam in molim, da bi lahko videla 8-letnega otroka, ki svoje mame ni videl že pet dni. V soboto mi ga ni dovolil videti, v nedeljo je rekel, da je pri bratih in da mi ga bo dal v ponedeljek. Nato si je včeraj premislil. In ko je končno nastopil današnji dan, dan, ko ne jokam, ne smem objeti sina, ker je oče mojega otroka razglasil samoizolacijo zaradi obiska Avstrije 7. in 8. marca, o katerem me ni obvestil,“

je v zapisu na družbenih omrežjih razložila Severina, v videu pa je dodala, da v času virusa bije še osebno bitko.Vir: zurnal24.si

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam