fbpx

Severini odvzeli sina! Pevka izgubila spor z očetom svojega otroka!

Znani

V pravni bitki zaradi skrbništva nad sinom, ki ga ima hrvaška zvezdnica z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, je Severina izgubila spor.

Po poročanju hrvaških in srbskih medijev, je sodnica Tea Golub danes zjutraj izdala začasni ukrep in razsodila, da bo otrok živel s svojim očetom, srbskim poslovnežem in da oče samostojno skrbi za zdravje in vzgojo otroka.

Pri tem sodnica ni navedla, na katerem naslovu bo otrok živel. Milan Popović je sedemletnemu sinu že pred časom priskrbel potni list Republike Srbije, Severina Kojić pa trdi, da je to storil brez njenega soglasja. V Srbiji je najela odvetnika, ki preučuje, kdo in pod kakšnimi pogoji so dečku, ki je hrvaški državljan, izdali srbski potni list.

Severinin odvetnik Mate Matić je zoper njenega nekdanjega partnerja vložil tudi kazensko ovadbo zaradi kršitve otrokovih pravic. Po incidentu na Osnovni šoli Matije Gubca, ki jo fant obiskuje, naj bi ga imeli zaprtega v razredu, saj ponj ni prišla Severina, ampak njen soprog, Popović pa ni dovolil, da ga odpelje tretja oseba. Zaradi tega naj bi bil deček, kot trdi Severina podvržen travmi in zdravnik je izdal priporočilo, da ne gre v šolo. Kljub temu ga je Popović v šolo pripeljal, zato je Severina zoper njega vložila (še eno) kazensko ovadbo.

Ta začasni ukrep pomeni, da bi Severina Kojić danes morala sina predati očetu, ki ga po odločitvi sodišča lahko odpelje v Srbijo ali na kak drug naslov.

Pevkini zastopniki bodo poskušali to odločitev izpodbijati, glede na to, da je zoper Milana Popovića vložena ovadba zaradi kršitve otrokovih pravic.

Foto: Cropix


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam