fbpx

Sezono bo zaznamoval modni vzorec, ki je na slabem glasu

Moda, Novice, Prva stran, Uncategorized

Ne veste, kako ga kombinirati? Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov.

Vzorec, o katerem govorimo, so črte, ki je na slabem glasu, saj zelo rad razširi postavo. S pametnim kombiniranjem pa so črte lahko nepogrešljive in popolne za spomladansko poletne stylinge, ki so bolj veseli, kot pa tisti, ki smo jih nosili jesen in zimo.

Ne veste, kako jih kombinirati? Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov.

Sledite obliki telesa

Kot smo že omenili, črte pogosto poudarjajo tisto, kar pravzaprav že želimo poudariti, lahko pa jih izkoristite sebi v prid. Če imate majhne prsi, oblecite srajco s širokimi črtami. Za vse, ki želijo povečati zadnjico (da, tudi takšne obstajajo), pa izberite črtaste hlače ali krilo. Navpične črte vas tudi optično povečajo, zato so primerne tudi za ženske manjše rasti.

 

Široke vs. ozke črte

Bolj, kot so široke črte, širše bo videti vaše telo. Ožje, kot so črte, težje bo očesu, da se osredotoči le na eno linijo, zato boste videti vitkejše.

Črte naj ne prevladujejo

Z drugimi besedami: izberite en kos s črtami in ga kombinirajte na ostale enobarvne kose. Črtasto srajco nosite na enobarvne hlače ali krilo. Če pa se odločite za črtasto obleko, potem naj bodo ostali kosi zelo diskretni. Čeprav so najbolj priljubljene belo modre črte, ne pozabite, da so tu še pisane črte, zaradi katerih bo vaš outfit še boljši.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam