fbpx

Sharon Stone je pokazala vse

Lifestyle, Novice, Tuja scena

Sharon Stone, 57-letna igralka je za septembrsko izdajo revije Harper’s Bazaar odvrgla vsa oblačila in pokazala, da je leta ne morejo do živega. Fotografije je posnel priznan fotograf Mark Abrahams, na njih pa je Sharon oblečena v nakit priznanih znamk Bulgari, Tiffany, Cartier in Harts on Fire ter čevlje Jimmy Choo. Za Sharon, ki je […]

Sharon Stone, 57-letna igralka je za septembrsko izdajo revije Harper’s Bazaar odvrgla vsa oblačila in pokazala, da je leta ne morejo do živega. Fotografije je posnel priznan fotograf Mark Abrahams, na njih pa je Sharon oblečena v nakit priznanih znamk Bulgari, Tiffany, Cartier in Harts on Fire ter čevlje Jimmy Choo.

sh1

Za Sharon, ki je za vlogo v filmu Martina Scorseseja, Casino, prejela tudi nominacijo za Oscarja, ni bilo prvič, da je pozirala gola. Kultna revija za moške Playboy je leta 1990 prvič objavila pomanjkljivo oblečeno Sharon in prav te fotografije so bile povod, da jo je poklical režiser Paul Verhoeven in ji ponudil vlogo biseksualne pisateljice Catherine v filmu Prvinski nagon.

sh2

sh3

Vir: harpersbazaar.com

Vaše mnenje lahko povsem anonimno delite na naših forumih.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam