fbpx

Shiseido predstavlja EVER BLOOM

Lepota, Novice

»Iskal sem aromo ženskega vratu, tako čisto kot rosa.«, Aurelien Guichard – parfumer

Shiseido si je zamislil novo cvetno dišavo, ki združuje skromnost in neverjetno moč, ki razkriva lepoto ženske.

Ever Bloom Magazine_Single_English W230mm×H318mm
»Zacvetite v večnosti«, bi lahko zapisali o zadnjem prijetnem druženju s Shiseidom, na katerem kar ni hotelo biti konca izjemnim novostim te blagovne znamke.

Steklenička ima gostoto finih predmetov. Njene proste, valovite in nežne linije ustvarijo željo po držanju tega predmeta v rokah. Čutna steklenička, ki je intimen koncentrat narave in ženstvenosti, le stežka pričakuje dotik, ki ji podari življenje, tako da lahko deli svojo čarobnost. Svetloba, simbol notranje lepote, vstopa v stekleničko in jo osvetljuje od znotraj navzven. Steklenička postane izmuzljiva, skoraj ne-materialna. Nežna krivina v trenutku spominja na gibanje valov ali na smer pihajočega vetra.  Steklenička deluje kot da je bila oblikovana v neprestanem gibanju.

Shiseido Ever Bloom EDP

Zadnja dišava EVER BLOOM nas je nedvomno očarala, krhka, nežna, opojna… večna v lastni neminljivi lepoti, kot je očarljivo pripoved o njej pričela Simona Caletti, nacionalna Shiseidova trenerka. Ob njej Tanja Šumi, vodja znamke Shiseido, in Tanja Pelicon, umetnica ličenja Shiseido.

IMG_5254

Neobvezna, trenutna, takojšnja: kot nenadno cvetenje bele rože, ki v trenutku sprosti mamljiv vonj, ki se ima moč za večno ustaviti v prostoru… to je Shiseido EVER BLOOM, najnovejša dišava te znamenite japonske hiše »Ker je lepota že v vas!« pa smo predstavniki sedme sile spozna(va)li na zadnjem prijetnem druženju na sedežu uvoznika znamke Everet International d.o.o., Ljubljana.

Na prodajnih policah je Ever Bloom na voljo kot parfumska voda (30 ml in 50 ml), krema za tuširanje ter losijon in krema za telo.

 

Foto: Everet International


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam