fbpx

Si predstavljate življenje brez težnosti?

Lepota, Novice, Prva stran

Osvobodite potencial svoje kože!

Linija izdelkov BIO-PERFORMANCE, ki jo je Shiseido prvič predstavil leta 1988, je hitro postala najbolj prepoznavna linija s področja napredne biotehnologije. Linija izdelkov, ki temelji na razvoju najbolj naprednih in učinkovitih formul s čudovitimi teksturami in številnimi pozitivnimi učinki.

Bio super hialuronska kislina, bio epo, bio regenerating complex (vsi Shiseidovi patenti) so pridobitve, zaradi katerih je Bio-Performance linija vodilna na tržišču izdelkov proti staranju kože.
Danes Shiseido združuje zapuščino svojih legendarnih izdelkov z novimi naprednimi tehnologijami s področja nege kože, za navdih pa uporablja sodobne trende v kozmetiki in boju proti staranju.

16aw_bop_liftdynamic_all-copy-800x500

BIO-PERFORMANCE v boju proti staranju kože ciljno deluje na tri glavna področja:

1. Spremembe obraznih kontur (gube in povešanje kože)
2. Spremembe kožnega tonusa (neenakomerna barva kože, temne lise, pigmentacija, pordelost in vidne pore)
3. Spremembe kožne teksture (tanke obrazne linije, prekomerna izsušenost, grobost povrhnjice)

Vsak izmed izdelkov linije BIO-PERFORMANCE je ciljna nega na eno izmed naštetih področij, medtem ko vsi hkrati pospešijo obnovo kožnih celic in tako izboljšujejo splošno stanje kože.  BIO-PERFORMANCE je postal tudi dobitnik 24 mednarodnih medijskih nagrad (»kozmetičnih oskarjev«) in je lastnik 109 mednarodnih patentov.

BIO-PERFORMANCE LIFTDYNAMIC Linija izdelkov: 

LIFTDYNAMIC SERUM, Multifunkcijski serum proti staranju kože z delovanjem proti gubam, učvrščevanjem in napenjanjem kože

bio-performance-liftdynamic-serum
LIFTDYNAMIC CREAM, Multifunkcijska krema proti staranju kože z delovanjem proti gubam, učvrščevanjem in napenjanjem kože – udobna tekstura.

9990000000137
LIFTDYNAMIC EYE TREATMENT, Multifunkcijska nega za predel oči z delovanjem glajenja gub, napenjanja predela okoli uči ter brisanja podočnjakov, temnih kolobarjev in drugih nepravilnosti.

0729238119888

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam