fbpx

Si ravno ti nova Vichyeva ambasadorka? Prijavi se!

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Ostani najboljša različica sebe!

Naj ugibamo! Tvoj dan izgleda nekako takole: budilka, zgodnji zajtrk, izbira oblačil, nanos kremice, zastoj na cesti, delovni izziv, ki vključuje tisoč sporočil, popoldanski izlet v trgovino, proti večeru pa se tempo le upočasni in si vzameš čas za tebi ljube stvari.

Tudi budilka lepotne blogerke in Vichyeve ambasadorke Tese Jurjaševič ne pozna poležavanja.

„Ko sem v Ljubljani se moj dan začne precej zgodaj, vsak dan se namreč zbudim okrog šestih zjutraj. Sledi moj najljubši del dneva, zajtrk in kavica. Pestri so tudi moji popoldnevi, ki vključujejo sestanke, dogodke in fotografiranja.“

 

 

Seveda pa se Tesa ob razgibani in pogosto stresni službi modne blogerke, tako kot me, zaveda pomembnosti časa zase.

„Za dobro počutje in dober izgled je ključno, da se znam v tem hitrem tempu ustaviti in si vzeti čas zase. Tako vsak prost trenutek izkoristim za pobeg v naravo, različne športne aktivnosti ali pa branje dobre knjige. Telefon in računalnik takrat postavim na stran.“

Kljub obveznostim, stresu in izzivom lahko s pravimi zavezniki postaneš (in ostaneš) najboljša različica sebe, česar se pri Vichyu dobro zavedajo. Tesa pa dodaja:

“Menim da je tako moj modni kot tudi “lepotni” stil precej minimalističen. Tako imam pri modi rada močne, posamezne kose, kot je dober suknjič v kombinaciji s klasičnimi oblačili kot so črne kavbojke ali jeans. Podobno je pri ličenju, kjer v resnici uporabljam precej malo proizvodov, z izjemo črnega eyelinerja, ki je postal obvezen del mojega videza!”

Natečaj za Vichy ambasadorko

Si tudi ti ženska, ki rada poskrbi za svoje dobro počutje, sprejme nove izzive in se ne bi branila razvajanja?

Če na tvoji kozmetični polički »kraljuje« Vichyeva linija Slow Âge, napiši svojo izkušnjo o koriščenju Slow Âge proizvoda in pošlji fotografijo sebe s svojim najljubšim Slow Âge izdelkom.

Morda boš ravno ti stala v soju luči na snemanju Vichy videa in obogatila svojo lepotno poličko z novimi Vichyevimi izdelki! Prijavi se na natečaj in postani Vichyeva ambasadorka linije Slow Age!

Se že veselimo tvoje prijave, morda iščemo ravno tebe, zato kar pogumno!

 

Foto: Vichy, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam