fbpx

Si želita William in Kate Harryja in Meghan “pregnati” iz Kraljestva?

Znani

Na dvoru se bojijo, da bi Meghan presegla slavo princese Diane.


Po poročanju britanskih medijev naj bi skrhan odnos med princema Harryjem in Williamom ter vse večja evforija okoli Meghan Markle pripeljala tako daleč, da si kraljeva družina menda želi, da bi mladoporočenca za nekaj let zapustila Veliko Britanijo. Kot možnosti se omenjajo Kanada, Avstralija in Afrika

Kanada je vojvodinji blizu, saj je tam živela med snemanjem serije Suits, a se dvor boji, da bi bila tako preblizu ameriškim tabloidom.

Možnost je tudi Avstralija, a ima dvor tudi tukaj pomisleke, saj je Avstralija tako daleč, da bi Meghan in Harry tam s časoma v očeh ljudi lahko postala nadomestna kralj in kraljica.

Tretja možnost pa je Afrika, natančneje Bocvana, za katero Harry pravi, da je njegov drugi dom. Tam je leta 2006 ustanovil tudi dobrodelno organizacijo, prav na potovanju v to afriško državo pa se je zaljubil v svojo bodočo ženo. 

Ni znano, ali se William boji, da bi Harry in Meghan imela v Kraljestvu večji vpliv na javnost kot ga ima sam, saj se njuna priljubljenost že sedaj lahko primerja z priljubljenostjo rock zvezdnikov.

Mladoporočenca sta se pred kratkim tudi izselila iz Kensingtonske palače v Frogmore Cottage, kar po navedbah virov ni bila povsem njuna odločitev, pač pa naj bi ju kraljeva družine s tem odrinila od dogajanja.

Drugi razlog pa naj bi bil, da se družina zelo boji, da bi Meghan presegla celo slavo princese Diane, zato jo s selitvijo v drugo državo želijo zaščititi. 

Vir: zurnal24.si

Foto: A. H. F. za Profimedia (zurnal24.si)


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam