fbpx

Si ženska in želiš svojemu telesu in duši podariti nekaj posebnega?

Domača scena, Fit, Izbor urednice, Lepota, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

Ženski studio MeBlissYou

Pri nas ne štejemo let, ne štejemo ponovitev in ne tekmujemo kdo bo boljši. Ustvarili smo butični studio MeBlissYou, kjer domuje ljubezen do telesnega gibanja in ličenje svojega obraza.

Povezujemo gibanje, žensko lepoto in novo energijo poznanstev. Vsaki ženski želimo podariti čas, da se ustavi, umiri in sebi pokloniti dragocene trenutke. Ambient studia je čist, preprost vendar zelo udoben. Prepoznaven je po dišečem prostoru in prijazni energiji. Njegova velikost nudi vsaki ženski varnost in hkrati povezanost in pripadnost z manjšo skupino žensk.

Prednost studia je v individualnemu pristopu, povezovanju in diskretnosti.

Kako se giba v studiu? S pilatesom, ženstvenim plesom od drogu in jogo.

Lastnica studia Martina Razinger je ženska, mati, žena in prijateljica. Zase pravi, da živi to, kar dela in dela kar je njen hobi. Ne predstavlja si živeti brez družine, gibanja in iskrenih prijateljev.
Trudi se, da svoje dolgoletno znanje prenaša na svoje ženske, kvalitetno in počasi.

Oblikuje njihova telesa s pomočjo pilatesa in prebuja ženske v njih z ženstvenim plesom ob drogu. S svojo čutečnostjo je marsikateri pomagala premagati predsodke do plesa.

Poleg vadb ženske razvaja z dnevnim ali večernim ličenjem ter oblikovanjem obrvi po metodi Anastasia Beverlly Hills. Njen recept pri ličenju je: »Manj je več«. Tehnika njenega ličenja temelji na diskretnem nanosu in lepo, mehko zabrisanih senčkah na očeh in licih.  Lepa in sproščena ženska je tista, ki se nauči čutiti in živeti s svojim telesom.

Studio MeBlissYou najdete v Ljubljani, na Letališki 16, za obisk jih pokličite na telefonsko 040 795 565 ali pa jih obiščite na Facebooku

 

Foto: Gregor Fajfar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam