fbpx

Sijoča Rebeka in dobre novice?

Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran, Tehnologija, Znani

Punca se je že pol leta po porodu pokazala v svoji najboljši luči.

Ste videli novi videospot Rebeke Dremelj? Punca se je že pol leta po porodu pokazala v svoji najboljši luči. In luč sveta je pred dnevi ugledal tudi njen novi videospot Vse je OK. In prinašalec najboljših novic v videospotu je prav paradni konj Huaweia, P10.

Huawei letos prav blesti z obema različicama P10, manjšo in nekoliko večjo Plus. Še pred poletjem pa so postregli z še tretjo različico te osupljive serije, P10 Lite. To je zmogljiv pametni telefon z dolgoživo baterijo, impresivno kamero in ugodno ceno.

 

 

Če dodamo na seznam zahtev še modern in privlačen videz se zdi, da mu brez dvoma lahko podelimo naziv telefon meseca. In cena? S sklenitvijo ali podaljšanjem naročniškega razmerja je končna cena Huawei P10 Lite manj kot 8€ mesec. Preverite pri operaterjih Telemach, Telekom in A1.

Super moč, brez kompromisa

Vgrajen ima zelo hiter Kirin 685 procesor z kar osmimi jedri, kar zagotavlja gladko delovanje, skupaj s poganjanjem več aplikacij hkrati. Pri Huaweiju so poskrbeli, da vsa ta moč ne bo izčrpala baterije. Čipovje je specifično optimizirano za čim manjšo porabo. Zaradi tega ima telefon višjo zmogljivost ob daljši avtonomiji.

Trendi nakazujejo, da na naših mobilnih napravah uporabljamo vse več aplikacij. Kamera, email, Facebook, sporočanje – število se stalno povečuje. Da bi zagotovili gladko delovanje brez vsakih zakasnitev pri večopravilnosti za vse aplikacije, ima P10 lite vgrajene 3 GB delovnega pomnilnika. 32 BG notranjega pomnilnika je moč nadgraditi s SD kartico, sicer reža lahko služi tudi ob uporabi druge SIM kartice.

 

Prepričljiva fotoaparat in videokamera

Ob dnevni svetlobi so fotografije naravnost odlične, izkaže pa se tudi v slabših svetlobnih pogojih. Sprednji 8MP fotoaparat je, kot je značilno za Huawei, zelo dober.

Takoj očara 12MP glavna kamera, s funkcijo ‘’fast shot’’, pri kateri lahko pri zaklenjenem telefonu v hipu posnamete fotografijo in tako nikoli ne zamudite pravega trenutka, prednastavljene aplikacije lepotni način, zameglitev ozadja in filtri omogočijo, da je vsak selfi popoln, aplikacija dobra hrana, pa da je vsaka slika hrane naravnost fantastična.

Kot zanimivost, pa sliki lahko dodate tudi zvočni zapis. Telefon omogoča snemanje različnih video zapisov zanimivo je predvsem fotografiranje v časovnem intervalu.

Vzdržljiva baterija in izjemno hitro polnjenje

Poleg tega, da bi moral biti naš pametni telefon zmogljiv, mora tudi dolgo delovati. V primeru P10 lite za to skrbi optimizacija baterije s pomočjo Smart Power-saving 5.0 tehnologije, ki z upravljanjem delovanja telefona in posameznih aplikacij, omogoča daljšo avtonomijo v primerjavi s konkurenčnimi pametnimi telefoni.

P10 lite ima vgrajeno baterijo s kapaciteto 3.000 mAh. Polnjenje celotne baterije traja zgolj 97 minut. Ne samo to – včasih se zgodi, da smo pozabili napolniti baterijo in nam ostane le malo časa za to opravilo.

Zato lahko v 10 minutah napolnite baterijo za 2 uri gledanja video posnetkov, v samo pol ure pa ga napolnite skoraj do polovice, kar zadosti za cel dan povprečne uporabe.

 

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam