fbpx

Škandal, ki ga je zakuhala slavna dedinja!

Znani

Tamara Eccelstone, hči lastnika formule ena, Bernieja Eccelstona, je obtožena, da je v priljubljeni londonski restavraciji kričala na priljubljenega blogerja Matthewa Stipplesa.

Tamara je v restavraciji gostila zabavo, ko pa je opazila blogerja, se je začela z njim glasno prepirati. Po poročanju Daily Maila je morala posredovati celo policija. Tamara je Matthewu zamerila predvsem, da je njenega očeta pred kratkim imenoval za strupenega škrata.

Matthew Stipples

»V restavraciji je bilo veliko ljudi, prisotni so bili tudi telesni stražarji. Rekla mi je, da sem ogaben, ker sem o njenem očetu pisal razne stvari. Eden izmed lastnikov restavracije jo je prosil, naj se umiri. Poklical sem policijo, ki je prišla v manj kot treh minutah in zdi se mi, da je bil eden izmed mož postave navdušen, da je v družbi slavne osebe,«

je povedal bloger.

Tiskovna predstavnica Tamare Eccelstone trdi, da se je morala postaviti v bran očetu, še posebej, ko je videla osebo, ki že tedne blati njenega očeta. Ko ji je povedal, da o njenem očetu ne bo nehal pisati, je ostala mirna, so zatrdili v Tamarini ekipi.

Ljudje, ki so bili v tem času v restavraciji trdijo, da Tamara ni kričala in da bloger laže.

Foto: Getty, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam