fbpx

Škandal na monaškem dvoru: poroka je odpovedana!

Znani

Na lanskem monaškem Plesu vrtnic meseca marca, je Charlotte Casiraghi potrdila, da se je zaročila s filmskim producentom in vsi so upali, da je končno spoznala moškega, ob katerem se bo postarala.Charlotte Casiraghi, deveta v vrsti za monaški prestol in njen spremljevalec Dimitri Rassam sta konec marca objavila novico, da sta zaročena, septembra pa postala starša dečku Baltazarju.

Čeprav se je zdelo, da v družinici vlada prava ljubezenska idila, očitno njun odnos ni bil najboljši, saj je lepa Charlotte pred kratkim zaroko razdrla, poroko pa odpovedala.

31-letna vnukinja slavne Grace Kelly je tako samo štiri mesece po porodu ostala brez zaročenca in poroke.

Charlotte in Dimitri sta bila v zvezi od leta 2016, ko so ju predstavili njuni skupni prijatelji. Oba imata iz prejšnjih zvez že otroke, Charlotte štiriletnega sina Raphaela, ki ga ima skupaj z Gadom Elmalehom, medtem, ko ima Dimitri iz prejšnjega zakona hčerko.

Charlotte in Dimitri ter njuni otroci

Preden pa je lepotica našla srečo in ljubezen v objemo 36-letnega Rassama, je naslovnice polnila prav s svojimi ljubezenskimi zvezami, še najbolj s 16 let starejšim komikom Gadom Elmalehom leta 2011.

Po razhodu se je tolažila v objemu italijanskega scenarista Lamberta Sanfeliceja, s katerim sta se spoznala na filmskem festivalu in čeprav se je Italijam odlično razumel z njenim sinom, sta se konec leta 2016 razšla.

Foto: Profimedia, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam