fbpx

Škarje v roke, pred vami je najbolj vroča frizura te jeseni!

Lepota

Za razliko od nekdnjega klasičnega paža ali bob frizure so lahko zdaj krajše pristriženi lasje videti čudovito na vsaki ženski, odvisno od oblike obraza in strukture las ter osebnih želja.

Pozabite na januar in novoletne zaobljube! V resnici je prav september čas za nove začetke, česar se modni uredniki ter velike modne blagovne znamke še kako zavedajo. Ni naključje, da so prav septembrske številke modnih revij, kot so Vogue, Harper’s BazzarElle ter InStyle najdebelejše po številu strani!

In le kako najlaže dosežemo spremembo, tudi svojega videza, če ne s spremembo frizure? Pri tem ne moremo spregledati pričeske, ki je bila v ospredju zadnjih nekaj mesecev, ta trend pa ostaja enako vroč, kot v začetku poletja, ker se ženske zlepa ne morejo posloviti od bob frizure, ki bo tudi absoluten jesenski hit.

Nekoliko daljši bob oziroma paževska pričeska ima v angleškem jeziku nadvse ustrezno sopomenko ‘lob’, kar je okrajšava za ‘long bob’ oziroma daljši paž. Krajši, daljši, v verziji z zlikanimi ali z naravno skodranimi lasmi… ni pomembno.

Vsekakor pa so lasje dolžine do ramen ena od smernic, ki se je letos ne naveličamo. Za razliko od nekdnjega klasičnega paža ali bob frizure so lahko zdaj krajše pristriženi lasje videti čudovito na vseh ženskah, odvisno od njihove oblike obraza in strukture las ter osebnega okusa.

Bella Hadid, Olivia Culpo, Emily Ratajkowski in Rosie Huntington-Whiteley so samo nekatere od deklet, ki smo jih videli z vrhunsko ostriženimi lasmi to poletje in so trend podaljšale še v jesenske dni, navadne smrtnice pa  že trkamo na vrata frizerjev in si želimo, da nas ostriže natanko po vzoru slavnih zvezdnic.

Kratke frizure so videti odlično ne glede na barvo las, preprosto jih je vzdrževati in ne bo nam treba pogosto k frizerju, da bi oblikovale pričesko. Če se ostrižete po zgledu najkrajšega boba, boste čez nekaj mesecev še vedno imele enako trendovsko pričesko, le da v ‘lob’ slogu.

Na zgornjih fotografijah smo vam pokazali nekaj primerov, zaradi katerih bi najraje tudi same takoj posegle po škarjah in v jesensko sezono zakorakale s to super trendi obliko frizure!

 

D. S.

Foto: Instagram, Harper’s Bazaar, CeleBuzz


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam