fbpx

Škornji in gležnjarji so modna zapoved zime!

Moda, Novice, Prva stran

Tudi v hladnih zimskih dneh ste lahko na vsakem koraku videti kot prave modne dive.

Težko, da bi si hladne zimske mesece predstavljali brez škornjev in gležnjarjev, ki so vedno ključni in osrednji kos zimskih kombinacij. Tudi letos so nujen del zimske garderobe, izbirate pa lahko med različnimi modeli, materiali in barvami. V njih vam ne bo le udobno in toplo, ampak jih boste lahko kombinirali s hlačami kot krilom ali obleko.

V Ari prisegajo na ta absolutni zimski trend, zato so pripravili izjemno ponudbo škornjev in gležnjarjev, ki se jim ne bo mogla upreti nobena modna navdušenka.

 

Najbolj klasični in tudi najbolj uporabni in vsestranski, so zagotovo visoki škornji, ki lahko v trenutku preobrazijo vsakdanjo kombinacijo hlač s puloverjem ali srajco v urbani modni stajling, hkrati pa vaše noge tudi dodatno pogrejejo.

 

Primerni so tako za sproščene, kot tudi za bolj elegantne priložnosti, saj vedno poskrbijo za moden, urejen in chich videz. Letošnjo ekstra modno obarvano zimo se je odveč spraševati ali izbrati nizke ali visoke škornje. Namreč, v Ari lahko izbirate med različno visoko segajočimi škornji z nizkim podplatom, debelo peto in platformo ali elegantno tanko petko.

Gležnjarji, ki morajo najti mesto v vaši omari

Poleg visokih škornjev v zimski omari ne smejo manjkati gležnjarji. Ta priljubljeni trend, ki nas spremlja že nekaj let, ostaja tudi v novi zimski sezoni. Med tistimi z običajno in polno peto bodo to jesen najbolj popularni čevlji, ki se zgledujejo po pohodniški obutvi. Izraziti gumijasti podplati in značilne vezalke so nujni elementi takih čevljev. Pred nizkimi temperaturami pa nas bodo še posebej varovali gležnjarji, oblečeni v toplo krzno.

V Ari tako najdete resnično veliko modelov te trendi obutve. Lahko izbirate med nizkimi modeli, tik nad gležnji, ki so letos eden vodilnih modnih smernic, lahko pa se odločite za izjemno modne kombinacije različnih tekstur in barv.

V Arinih trgovinah pa boste našle tudi modne torbice, brez katerih stajling ni popoln. So izredno praktične, saj boste vanje spravili še tople rokavice, kapo ter vse osebne pripomočke. V kombinaciji z odličnimi Ara škornji pa bodo vaši stajlingi neomejeni, vi pa boste v teh hladnih zimskih dneh na vsakem koraku videti kot prave modne dive!

Ara čevlji, 114,95 EUR

Ara škornji, 154,95 EUR

Ara čevlji, 119,95 EUR

Ara čevlji, 99,95 EUR

Foto: Ara, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam