fbpx

Škornji, ki bodo absolutni hit prihajajoče jeseni!

Moda, Novice, Prva stran

Nosijo jih že Kendall, Hailey in Emily …

Sodeč po svetovnih trendseterkah, Kendall Jenner, Hailey Baldwin in Emily Ratajkowski, imamo nov hit na področju škornjev. Govorimo go Yeezy oprijetih škornjih, brez katerih modne osveščenke v zadnjih tednih ne zapuščajo svojih domovanj.

Za modno znamko Yeezy stoji glasbenik Kanye West, ki se že več let trudi s prebojem v svet modnega oblikovalstva.
Njegovih oblačil, razen soproge Kim Kardashian verjetno ne nosi nihče, škornje pa so našle pot v omare »it« deklet, ki so najboljša reklama, ne samo za oblačila, ampak tudi za modne dodatke in čevlje.

1

Sestri Kendall in Kylie Jenner se od njih praktično ne ločita, pridružile pa sta se jima še Hailey Baldwin in Emily Ratajkowski. V nadaljevanju si poglejte, kako trendseterke kombinirajo Yeezy škornje.

Kaj je pravzaprav čar teh škornjev? Poleg dejstva, da jih je oblikoval Kanye, jih krasi športno elegantni stil in material, ki spominja na saten oziroma svilo, ki se svetijo pod naravno in umetno svetlobo. Najbolj popularni škornji so v olivno zeleni in peščeni barvi, prepričani pa smo, da bodo odlično prodajali tudi modeli v črni barvi.

, Los Angeles, CA - 08/1/16 - Emily Ratajkowski and boyfriend Jeff Magid dines at Craig's Restaurant -PICTURED: Emily Ratajkowski -, Image: 295889214, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks

August 06, 2016:  Kendall Jenner and Hailey Baldwin are spotted after the Adele concert in similar outfits in Los Angeles, CA.  The gal pals step out in crop tops, denim and Yeezy Season 2 low boots., Image: 296397847, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam