fbpx

Škornji, ki vam bodo tudi to jesen prinesli največ pohval!

kavbojke, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Ženska moda

Zakaj so tako priljubljeni? Predvsem zato, ker so noge v te vrste škornjih videti vitkejše, sploh, če ima obutev visoko peto, obenem pa so vsestranski za modno kombiniranje.

Čeprav so temperature vsaj čez dan veliko primernejše za sandale, kot pa za škornje, je prav sedaj čas, ko največ žensk že kupuje nove jesensko-zimske modele obutve ali pa o nakupu vsaj razmišlja.

Za vas imamo dobro novico, a seveda le, če ste take škorenjce kupile že lani! V tej modni sezoni boste lahko privarčevale, saj so še vedno ‘in’ modeli, ki so se nosili že lansko jesen. V trendu bodo tako škornji, ki segajo nad kolena, kot tudi t.i. ‘škornji na nogavico’, ki – kot pove že ime ‘sock boots’ – spominjajo na nogavice ‘s podaljškom v obutev’, tako tesno se prilegajo nogi.

Lani so bili ti modeli škornjev neverjeten modni hit, zato ste si jih nekatere najbrž že omislile, tiste, ki jih še niste kupile, pa si jih boste po ogledu podob na Instagramu zagotovo zaželele. Zakaj je ta obutev tako priljubljena? Predvsem zato, ker so noge v tovrstnih škornjih videti vitkejše, sploh, če ima obutev visoko peto, obenem pa so vsestranska ‘it obutev’ za modno kombiniranje.

Super so videti s kavbojkami, v kombinaciji s svečano obleko in so tako primerni za vse priložnosti, od casual do elegantnega oblačenja. Skoraj prepričani smo, da bodo ‘škornji na nogavico’ priljubljeni še nekaj let, zato se vam splača v nakup, če si jih seveda niste omislile že lani.

Izbirajte med različnimi modeli, od črne do žive barve, iz usnja, žameta, z okraski in bleščicami ter v vseh drugih različicah – verjamemo, da bo vsaka našla pravi par po svojem okusu.

Take, kot so vam najbolj všeč, ima skoraj zagotovo v ponudbi tudi vaša najbolj priljubljena high street znamka.

 

D. S.

Foto: Instagram, YouTube, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam