fbpx

Skrivni obisk: Meghan Markle k sebi domov povabila Hillary Clinton

Znani

Meghan in Harry sta na šesttedenskem dopustu, saj želita več čas preživeti z družino. Toda to še ne pomeni, da se v zakulisju ne dogaja nič.

V torek je Frogmore Cottage, domovanje vojvodskega para Sussex, obiskala nekdanja prva dama Združenih držav Amerike ter kandidatka za predsednico, Hillary Clinton.

Frogmore Cottage

Po navedbah virov sta se ob srečanju Meghan in Hillary toplo objeli, obisk pa so opisali kot srečanje oboževalk.

Princ Harry in šestmesečni Archie sta bila ob obisku prav tako doma, zato je Hillary izkoristila priložnost ter malce popestovala njunega prvorojenca. 72-leta Hillary je pred kratkim ponovno postala babica, saj je hči Chelsea rodila že tretjega otroka, jasperja.

Ko je bil v Ovalni pisarni njen soprog, je takrat 11-letna Meghan pisala Hillary ter »zahtevala« njeno pomoč pri zahtevi za umaknitev seksističnega oglasa za pomivalni prašek.

Ni znano, ali je Meghan kdaj dobila odgovor, vendar pa je kljub temu postala glas žensk, ki se borijo proti prikazovanju oglasov nežnejšega spola s pokrovkami ter lonci.

Verjetno sta se dami, ki sta se v torek srečali prvič, pogovarjali tudi o tem pismu.

Pred kratkim je Hillary o Meghan povedala:

»Je neverjetna ženska z neverjetno zgodbo. Postavila se je zase in si utrla pot v svet. Nato pa sta se s Harryjem zaljubila, kar bi morali pravzaprav praznovati, saj gre za resnično ljubezen.«

Gospa Clinton je dejala, da bi se vojvodinja s pritiski bolje spopadala, če bi se naučila nekaj tehnik, kot je humor in dodala, da je vse to, kar doživlja zelo težko, in da si zasluži več.

Nekdanja demokratična predsedniška kandidatka je trenutno na promocijski turneji za knjigo The Gutsy Woman, ki jo je napisala skupaj s hčerko Chelsea.

Poznavali so mnenja, da je srečanje verjetno organizirala vodja komunikacij vojvodskega para, Sara Latham, ki je v času predsedniške kampanje, delala prav s Hillary.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam