fbpx

Skrivnost strastnega hollywoodskega zakona, ki traja že 25 let

Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Verjamemo, da bi se na mestu soproge slovitega in privlačnega igralca Piercea Brosnana rada ‘utaborila’ marsikatera ženska. A kaj, ko njegovo srce že četrt stoletja utripa le za Keely Shaye Smith!

Le kdo bi pomislil, da sta filmski zvezdnik Pierce Brosnan, ki se je proslavil z vlogo tajnega agenta Jamesa Bonda – 007, ter njegova soproga Keely Shaye Smith že 25 let srečna skupaj? Kako čas teče! Irski igralec, ki ga lahko te dni že gledamo v muzikalu Mamma Mia! Spet začenja se in njegova 11 let mlajša žena se včasih tudi na rdeči preprogi obnašata kot zaljubljena najstnika.

In to po vsem tem času skupnega življenja! Očitno je globoka, strastna in dolgoletna ljubezen še vedno mogoča, to nam dokazuje ta zlati hollywoodski par. Za roke se držita celo, ko vozita kolo po mestu, njuni prsti se samodejno dotikajo svojega dragega ali ljube, v javnosti si delita nežnosti na številne načine. Prav zares zavidanja vredno!

Če vprašate ‘poučene’, kako sta se zaljubila, bodo rekli, da je za to kriv TV lik Sam, ki ga je v seriji Na zdravje! dolga leta igral Ted Danson. Aprila 1994 so uredniki TV hiše NBC poslali mlado in ambiciozno novinarko Keely Shaye Smith, da naredi intervju s Tedom v počitniškem letovišču Cabo San Lucas v Mehiki. Ted Danson je moral kraj že prej zapustiti zaradi drugih obveznosti, razočarana 29-letna novinarka, ki je ostala brez intervjuja z zvezdnikom, pa je šla zvečer na zabavo na plažo, da se razvedri.

Tam je spoznala šarmantnega irskega igralca… In ostalo je zgodovina ter ljubezenska zgodba, ki traja že četrt stoletja.

“Bil je prekrasen. Visok, temen, tako presneto čeden – pravo utelešenje tega, kar večina žensk smatra kot noro privlačen paket. Imel je neverjeten lesk v tistih zapeljivih očeh, lahko sem samo zajemala sapo in si ponavljala: Vau, vau, vau!”

je v intervjuju za revijo People priznala Keely Shaye Smith.

V tistem času je Pierce Brosnan še vedno žaloval za svojo prvo soprogo Cassandro Harris, ki je tri leta pred njegovim srečanjem s Keely umrla zaradi raka na jajčnikih, a vseeno mu je bila Keely tako všeč, da jo je čez nekaj dni povabil na prvi zmenek.

Keely in Pierce sta sedela na plaži, gledala v zvezde (nismo bili zraven, a verjamemo temu, kar sta zaupala v intervjujih), držala sta se za roke in si pripovedovala svoji življenjski zgodbi do treh zjutraj. Nista hitela in pustila sta času čas. Toda šarmantni Brosnan je kaj hitro ugotovil, da mu brez Keely ni več živeti.

Kot je leta 2001 povedal (prav tako) reviji People:

“Kamorkoli sem šel, sem jo noro pogrešal. Vedel sem, da sva ustvarjena drug za drugega.”

Poslal ji je letalske karte, da je lahko prišla za njim na snemanja filmov, v katerih je igral kot po tekočem traku. Samo dobro leto po tistem, ko je spoznal Keely, je leta 1995 prvič upodobil tajnega agenta Jamesa Bonda v filmu Goldeneye (Zlato oko) in zaslovel po vsem svetu.

Par je leta 1997 dobil prvega skupnega otroka, sina Dylana, štiri leta po tistem pa še sina Parisa. Skupaj sta vzgajala tudi Pierceove otroke iz prvega zakona s pokojno Cassandro: Seana, Christophera in Charlotte. Čeprav se je Irec zaklel, da se po smrti prve soproge ne bo več poročil, je s Keeyle Shaye stopil pred oltar. Poročila sta se 4. avgusta 2001.

Keely je velika zagovornica ekologije, s soporogom sta znana okoljska aktivista, med drugim pa sta skupaj posnela tudi dokumentarec o onesnaženju na rajskem otoku Kauai in opozarjata javnost na to, da imamo samo en planet, na katerem moramo živeti bolj odgovorno.

“Ljubim njeno vitalnost, življenjsko energijo in strast. V sebi ima moč, brez katere tudi jaz ne bi mogel več živeti. Ko me Keely pogleda, me povsem očara,”

je slavni igralec povedal za britanski časopis The Independent.

Na premieri novega dela muzikala Mamma Mia!

Povprečni zakoni v tovarni filmskih sanj, Hollywoodu, trajajo od nekaj mesecev do največ nekaj let, a Pierce in Keely dokazujeta, da se da imeti srečen zakon četrt stoletja in še dlje, če se le hoče. Njuna zveza temelji na predanosti, iskrenosti, medsebojnem razumevanju in občutku, da sta si kot človeka zelo blizu.

Takšna – nepopolna – sta v resničnem življenju. In to njune medsebojne ljubezni ne zmanjša!

Kot je povedal očitno zgovorni irski igralec za časopis Mirror:

“Nisem si mislil, da bom ljubezen našel še drugič v življenju. Keely je temelj naše družine in mojega življenja, vsak dan ji povem, da jo ljubim. Rad ji povem, da je zame najlepša ženska in da brez nje ne bi mogel več niti delati.”

Zadnja ‘trivia’ iz zakona srečne 54-letnice in slavnega 65-letnika pa je naslednja: Pierce ljubi svojo ženo točno takšno, kakršna je. Z vsemi odvečnimi kilogrami vred. Ko je izvedel, da se zanima za liposukcijo, ji je v šali zagrozil, da bi lahko bil edini razlog za ločitev od nje ta, če se ne bo sprejela take, kot je. On namreč ljubi tudi njene obline, njo vso, zato ne želi, da gre pod kirurški nož.

 

D. S.

Foto: The Hollywood Reporter, Racked, JustJared, Pinterest, WikiMedia, Guliver, E! Tonight


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam