fbpx

Skušata Kendall in Kylie Jenner s svojimi selfieji zlomiti svetovni splet?

Znani

Slavni sestri Jenner, članici Kardashianove ‘resničnostne’ družine, sta z novimi posnetki ‘sebkov’ tako zažigali, da bi se preveč obiskana stran lahko še sesula. Temu se reče viralnost!

Navihani sestri Jenner sta mladi, čedni, slavni in nadvse uživata, če se fotografirata ter posnetke delita z oboževalci ter javnostjo na sploh. Še posebej ‘od rok’ jima gredo selfieji oziroma, pravilno slovensko, sebki, na katerih se tipično mladostniško pačita in delata t.i. ‘duck face’, torej ‘račji kljun’ – to so našobljena usteca, ki se zdijo, kot da vam nameravajo dati poljubček.

Ker je Kylie Jenner včeraj objavila selfieje s svojo sestro Kendall, so te nedolžne fotografije malodane zrušile splet, toliko uporabnikov interneta si jih je namreč želelo istočasno pogledati.

Srčkani mladi sestri sta se za posnetek ‘oborožili’ z minimalno količino make-upa, na fotografiji nosita kratek oprijet top s tankimi naramnicami in imata razpuščene lase. Da ‘račji kljun’ na tem posnetku ni izostal, pa je seveda poskrbela norčava Kendall Jenner.

love u sister @kendalljenner

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je pod objavo napisala samo “Love you sister” (Ljubim te, sestra), kmalu zatem je podobne fotografije, posnete z drugega kota, objavila še Kendall. Na njunih fotografijah se opazi, da se slavni sestri in resničnostni zvezdnici iz klana Kardashian odlično zabavata, Kendall pa je tokrat pokazala celo pegice na svojem obrazu.

alien sister @kyliejenner

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Objava na profilu, ki ga ima Kylie, je bliskovito zbrala več kot 6 milijonov všečkov (‘lajkov’), fotografija na Kendallinem profilu je sprva dobila 5 milijonov všečkov, številke pa so od včeraj samo še rasle. Navadnim uporabnikom družbenih omrežij se zdijo te številke skorajda neresnične.

Sestri Jenner se že od nekdaj radi fotografirata in si dajeta duška s sebki

Mladi zvezdniški sestri pa sta se že zdavnaj navadili na te (visoke) številke: navsezadnje ima Kendall Jenner približno 92 milijonov sledilcev (‘followerjev’), očitno še bolj priljubljena Kylie Jenner pa jih ima kar 111 milijonov!

 

D. S.

Foto: Instagram, People, Hollywood Life, The Inquisitr


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam