Slabe novice pri Erosu Ramazzottiju

16. oktober 2024

Slabe novice pri Erosu Ramazzottiju

16. oktober 2024
Foto: Profimedia

Žalostno novico je potrdila Erosova zdaj že nekdanja partnerka Dalila Gelsomino.

Italijanski pevec Eros Ramazzotti je spet samski. S 35-letno Dalilo Gelsomino je bil dve leti v zvezi. Da je njuna ljubezen v krizi, se je govorilo že nekaj časa, sedaj pa je žalostno novico Dalila potrdila.

Lepotica je na Instagramu razkrila, kaj se je zgodilo. Pravi, da s pevcem v zvezi nista bila več srečna, in to že nekaj časa. Lepotica govori o več mesecih “velike bolečine in neskončne tišine”. Pravi tudi, da se je “z vsemi močmi trudila ohraniti to razmerje, vendar so prišli časi, ko te življenje nauči, da je treba neko stvar preprosto izpustiti.”

Foto: Profimedia

Na zvezo je vedno bolj negativno vplivalo tudi to, da sta bila ves čas na očeh javnosti. “Nihče te ne opozori, kako je, ko se ves čas govori o tebi. Lahko potrdim, da je težko. Resnično življenje je sestavljeno iz realnosti in ne iz ideje in stereotipov.”

Kljub temu razmerja ne obžaluje. “Eros je oseba, ki je bila nekoč zame pomembna, in najin odnos je ena najboljših lekcij, kar sem jih kdaj koli prejela,” je izjavila in dodala: “Včasih zmagaš, včasih se učiš.”

Gelsomino in Ramazzotti naj bi se spoznala in zaljubila pred približno dvema letoma v Mehiki. Nato ga je lepotica pospremila na turnejo “Battito Infinito”. Glasbenik je bil že dvakrat poročen. Od leta 1998 do 2009 z voditeljico Michelle Hunziker (47), od leta 2014 do 2019 pa s 36-letno Marico Pellegrinelli. Zvezdnik ima z Michelle hčerko Auroro (na posnetku spodaj), ki je stara 27 let in mu je lani poklonila vnuka.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic